Autor: mi
Datum objave: 27.12.2018


Broner uhićen uoči borbe s Pacquiaom

Adrien Broner (33-3-1, 24 KO) 19. siječnja u Las Vegasu izazvat će 'regularnog' WBA prvaka u velteru Mannyja Pacquiaoa (60-7-2, 39 KO).

No, problematični boksač koji i nosi nadimak 'The Problem' tijekom priprema završio je u pritvoru.

33-godišnji bivši svjetski prvak u četiri težinske kategorije uhićen je u Broward Countyju na Floridi na temelju naloga zbog nepojavljivanja na sudu. Uhićen je, ali je ubrzo i pušten.

Nalog je u vezi prekršaja iz 2017. kada je uhićen zbog vožnje bez vozačke dozvole, prebrze vožnje, neregistriranog vozila i dokaza o osiguranju vozila.

Od tog uhićenja nije se pojavio na nekoliko zakazanih ročišta, a iz istog razloga je bio uhićen i u srpnju.

Broner je trenutno usred trening kampa za borbu s legendarnim filipinskim boksačem, a uhićenje je iznenadilo njegovog trenera Kevina Cunninghama

"Ovo je i meni prvi glas. Nisam znao ništa o tome. Naš kamp teče po planu. Nije napravio ni krivi korak. Pripreme su na 100% i pripremamo se da ostvarimo ono što smo planirali 19. siječnja, a to je da uništimo dupe Mannyja Pacquiaoa. Ništa ne može omesti ovaj trening kamp" izjavio je Cunningham.

"O čemu god se ovdje radilo to ne utječe na trening kamp. Nikad ga nisam vidio ovako fokusiranog. Nikad nije bio bolji na pripremama."

628
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Adrien Broner
Najpopularnije
Najnovije