Autor: mi
Datum objave: 18.02.2019


Cain: Ngannou me skoro nije ni dotaknuo, izgubio sam zbog koljena

Cain Velasquez kaže da je za poraz od Francisa Ngannoua kriva ozljeda koljena, a ne Kamerunčevi udarci.

Iako je izgubio nokautom za 26 sekundi Amerikanac tvrdi  da ga nisu ozlijedili Ngannouovi udarci.


"Nije me skoro ni dotaknuo. Radilo se samo o koljenu. Čim sam osjetio kako mi se koljeno savilo nisam mogao povjerovati što se događa i to je bilo to" rekao je Velasquez za MMA Junkie.


"Sudac je vidio da mi je koljeno otišlo. Njegov posao je da osigura da smo mi 100 posto sigurni i on je to učinio. Sudac je večeras donio ispravnu odluku."


"Znajući što sam učinio u zadnje tri godine i dva mjeseca osjećao sam se spremnim. Oktogon je mjesto na kojem sam morao biti o osjećaj povratka bio je sjajan. Osjećao sam se sjajno u borbi s njim, ali došlo je do nesreće, iskočilo mi je koljeno i to je frustrirajuće."


Uoči borbe Velasquez je najavio da bi u slučaju poraza mogao završiti karijeru.

"Vidjet ćemo što će se dogoditi. Sve što radim radim maksimalno. Osjećam da ako ne mogu biti najbolji neću to raditi. A to nije bio slučaj s ovim cijelim trening kampom. Takve stavri se događaju. Više je frustrirajuće za ljude koji su me gledali. Očekivali su puno od mene, a ja sam od sebe očekivao još više."


"Vidio sam sve udarce koje je Francis bacao. Vidio sam njegovu brzinu i na snimkama je izgledao puno brže nego u stvarnosti. Vidjevši njegov tajming osjećao sam se sjajno. Osjećao sam da mogu ući, pritisnuo sam ga uz kavez i koljeno me izdalo."







Foto: Esther Lin 

819
Kategorije: MMA
Tagovi: Cain Velasquez, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije