Autor: mi
Datum objave: 28.04.2020


Cain Velasquez dobio otkaz iz WWE-a

Pro wrestling karijera Caina Velasqueza doživjela je udarac jer je bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji otpušten iz WWE-a.

37-godišnji Amerikanac nastupio je za najveću promociju u profesionalnom hrvanju u listopadu prošle godine kada se borio s Brockom Lesnarom, kojeg je 2010. pobijedio u meču za UFC-ov pojas. Uz to je imao još nekoliko pojavljivanja.

Imao je višegodišnji ugovor, ali on je poništen u sklopu mjera štednje koje je World Wrestling Entertainment pokrenuo zbog koronavirusa.


"Bio je to višegodišnji ugovor, a kao i sve druge potpisali su na ogroman iznos. Sada režu, a jedna od stavki u tim ugovorima je da imaju mogućnost dati ljudima otkaz. Tako to ide za ljude koji su mislili da su potpisali višegodišnje ugovore na visoke iznose" objavo je Wrestling Observer Radio.


Bit će zanimljivo vidjeti koji će biti sljedeći Velasquezov potez. Zadnju MMA borbu odradio je u veljači 2019. kada ga je za 26 sekundi nokautirao Francis Ngannou. Potom se oprostio od MMA-a i u Meksiku počeo kečersku karijeru.



2079
Kategorije: MMA
Tagovi: Cain Velasquez, Pro wrestling
Najpopularnije
Najnovije