Autor: Admin
Datum objave: 08.11.2011
Komentari:
0,00


CAIN VELASQUEZ O BORBI S JUNIOROM DOS SANTOSOM

Borba će ići do kraja

Na predstavljanju UFC-ovog eventa UFC on Fox Cain Velasquez je rekao kako očekuje da borba s Dos Sontosom ide do kraja...

 

Cain Velasquez će po prvi puta braniti titulu prvaka protiv Juniora Dos Santosa. Ne osjeća pritisak, spreman je i dobro pripremljen za Dos Santosa. Velasquez je tip borca koji uvijek ostane čvrsto na zemlji kada su u pitanje borbe i izjave pred borbe. Tip je borca koji ne psuje i ne proziva druge borce, za razliku od njegovih suboraca u UFC-u.

 

 

 

Velasquez je izuzetno dobar borac, voli trenirati i trenutno misli samo na jednu stvar, a to je obrana naslova protiv Dos Santosa za kojega dosta stručnjaka misli da nije dorastao Velasquezu.

 

„Vidim ovu borbu da će potrajati svih pet rundi. Za svaku borbu se priprema kao da je će ići do kraja, i za parter i za stand up, tako je bilo i za ovu borbu.“ – rekao je Cain.

 

Vjerujemo da će Cain ući u borbu bez puno oklijevanja i kompromisa, on točno zna što mu je raditi i na koji način želi da ova borba završi, a to je pobjeda.

3125
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Cain Velasquez, Junior Dos Santos
Komentari
# 10 Dana 12.11.2011 - 13:58 Wanderlei ... je rekao/la:
Santos dobro boksa,nije tehnicki do kraja dotjeran kao klasicni boksaci,ali jako ucinkovit,brz i jakog udarca a ima i dobru tehniku,najbolju sta se tice MMA trenutno.To je moje misljenje..Rijesava dosta borbi nokautom,a prebio je dobro CARWINA i NELSONA,iako bez nokauta jer su obojica izdrzljivi ko konji.Ali Cain je druga prica,brzi od svih,solidno boksa,jaka brada-'u mecu s Kongom se to vidjelo' i na podu apsolutni vladar,hrvac briljantan,u savrsenoj kondiciji i izuzetno izdrzljiv,jak.Rekao bih GAME borac kao i Dos Santos,napadaci,bez straha!Odlican mec.Mala prednost Cainu zbog poda i kardia!Obojici veliki respekt!
 
# 9 Dana 12.11.2011 - 13:39 alenzalac ... je rekao/la:
Cain je pušiona od borca. Cigano pobjeđuje polugom.
 
# 8 Dana 10.11.2011 - 02:20 pulac ... je rekao/la:
mike tyson evander holyfield lenox lewis riddick bowe tommy morrison lery holms georg foreman mohamed aly sony liston roberto duran tomas hrns ...... to su borci i ratnici kakvi se vise neradaju a ovi iz ufc to su klaunovi malo moderniji keceri
 
# 7 Dana 09.11.2011 - 21:37 ja ... je rekao/la:
da se bore 3 borbe rekao bi da bi JDS jednu dobio,a sad pitanje je dal je to bas ova borba..
 
# 6 Dana 09.11.2011 - 14:48 Wanderlei ... je rekao/la:
Cain je completniji borac,ima savrsenu kondiciju,jak je,i ulazi u borbu odmah.Sada ce bit pazljiv jer je Dos Santos jako opasan i ipak malo bolji u stand up-u.Mislim da ce Cain polako spustiti borbu na tlo,a tu je kralj!Dajem 60-40 za Caina al ovo mu je definitivno najtezi ispit do sad!Mogao bi past nokaut s jedne i druge strane.Postujem jednako oba borca,najjaci su u MMA!Bit ce jako dobar okrsaj.Sretno obojici!
 
# 5 Dana 09.11.2011 - 08:21 cbs ... je rekao/la:
da nije ozljede i duge pauze odmah bi rekao pobjednik Cain a ovako 50:50. Cain je vrhunski hrvač,čvrste brade i nevjerojatne kondicije a ovo je borba na 5 rundi
 
# 4 Dana 09.11.2011 - 01:38 crocop ... je rekao/la:
bit ce to teska borba ali ja bih dao malu prednost dos santosu.dos santos je daleko bolji borac na stand up od velasqueza,tu velasquez nema sansi.sto se tice borbe na podu velasquez je sigurno bolji hrvac od dos santosa tu nema nikakve dvojbe.ali ipak moramo znati da dos santos trenira vec godinama sa bracom nogueira i da ima dos santos crni pojas u brazilskoj jujitsi,tako da se zna odbranit od napada na podu i spustiti i kakvu polugu i ako to dosada nismo vidijeli jer je sve borbe zavrsavao sa knockdovnom.u svakom primijeru svidjaju mi se obojica kao borca i kao osobe pa nek pobijedi bolji.
 
# 3 Dana 08.11.2011 - 22:17 DCDC ... je rekao/la:
Teško je tu bilo što prognozirati. Boksačka tehnika je na strani Dos Santosa i duži raspon ruku, dok je sve ostalo na strani Caina. Junior s jednim udarcem može sve riješiti, dok je Cain kompletniji borac. Sve u svemu bit će jako zanimljivo.
 
# 2 Dana 08.11.2011 - 21:33 no name ... je rekao/la:
Dos Santos pobjeđuje nokautom u 3 rundi
 
# 1 Dana 08.11.2011 - 19:21 NN ... je rekao/la:
Veoma skroman covjek i sportista navijam za njega.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije