Autor: mi
Datum objave: 17.05.2018


Canelo: Ovo će me učiniti jačim

Nakon što ga je WBC maknuo s ljestvice izazivača u srednjoj kategoriji zbog neuključivanja u antidopinški program, Canelo je ipak pristao na VADA-ino cjelogodišnje testiranje.

Meksička zvijezda trenutno služi šestomjesečnu suspenziju određenu od strane Sportske komisije Nevade zbog pada na doping testu uoči planiranog revanša s Gennadyjem Golovkinom.


Njegov tim i dalje inzistira na tome da je nevin i uz to i dalje radi na revanšu s Kazahstancem za rujan. Žure kako bi dogovorili novu unosnu borbu jer se GGG-u počinju redati obvezne obrane naslova. IBF tako inzistira da se Golovkin u sljedećoj borbi sastane sa Sergiyem Derevyanchenkom (12-0, 10 KO).


“Oduvijek sam znao tko sam i što sam. Surađivao sam i prije i rekao sam da ću učiniti sve da dokažem da sam čist. S testom kose sve sam stavio na stol i želio bih da više boksača slijedi moj put… demonstrirao sam to svojim djelima kako slika mene kao borca ne bi bila pokvarena” izjavio je Canelo.

“Ušao sam u novi period u kojem puno učim i sazrijevam. Ovo je bilo kompliciranije nego kad sam izgubio od Floyda Mayweathera. Bez ikakve sumnje. U toj situaciji sam se borio, a ovdje se mogu braniti samo testovima. Zbog toga sam narastao kao osoba.”

“U rujnu ću se vratiti borbama. To je moj cilj, najvažniji je povratak u ring i od sada počinje nova faza mog života. Kad me pitaju koja mi je bila najteža godina mislim da je ovo bila jedna od najtežih, ali ovo će me učiniti jačim.”


579
Kategorije: Boks
Tagovi: , Canelo Alvarez, doping
Najpopularnije
Najnovije