Autor: mi
Datum objave: 20.11.2019


Canelov trener o glasinama o meču s Kovalevom: Mi ne kupujemo borbe i protivnike

Nakon što je Canelo u 11. rundi borbe za WBO naslov u poluteškoj kategoriji nokautirao Sergeja Kovaleva pojavile su se neke glasine.

Sam Kovalev je nekim izjavama preko društvenih mreža dodatno potaknuo priče da se radi o namještaljci.

36-godišnji Rus je tvrdio da je u meču bio fizički iscrpljen nakon što je odradio dva trening kampa u vrlo kratkom vremenu.


‘Krusher’ je krajem kolovoza u Čeljabinsku u teškoj borbi u 11. rundi nokautirao prethodno neporaženog Britanca Anthonyja Yardea, a već 2. studenog u Vegasu ga je čekao Canelo koji se za ovaj meč podigao dvije težinske kategorije.


Kovalev je rekao da je zbog svega toga sumnjao da može doći do pobjede, ali nije želio otkazati borbu za koju je zaradio 12 milijuna dolara.

Canelov trener Eddy Reynoso reagirao je na takve komentare.

“Kao prvo, želim razjasniti to kao Saulov trener i menadžer, mi nikoga ne dehidriramo niti kupujemo borbe ili protivnike. Uvijek smo se prilagođavali protivnicima, a čak smo i s Floydom Mayweatherom prihvatili dogovorenu težinu od 69 kilograma” izjavio je Reynoso za ESPN Deportes.

“Čini se da postoje neke mračne namjere da se diskreditira našeg borca i više od svega umanje njegova ostvarenja. Kao pravi fanovi i Meksikanci trebali bi biti ponosni da je trenutno najbolji borac na svijetu Meksikanac."


710
Kategorije: Boks
Tagovi: Sergej Kovalev, Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije