Autor: mi
Datum objave: 17.12.2019


Čarapina zaustavljen u finalu turnira: Molio sam doktora da me pusti da završim meč

Proteklog vikenda na Memorijalu Ludvig Pavlović u Ljubuškom održan je zanimljiv turnir četvorice po punim pravilima tajlandskog boksa.

Sudjelovali su Marin Čarapina, WAKO svjetski amaterski prvak iz Brazila iz 2013. Ljubo Jalovi iz Srbije, Iranac Karo Mahmud Gijahi (Karoo Mahmoud Giyah) i Hasan Kačević iz BIH. 


U finalu su se borili Čarapina i Giyah.

 “U polufinalu sam pobijedio Hasana Kačevića na bodove. Nisam se htio puno trošiti jer sam imao još jedan meč. Jalovi i ovaj Iranac su po meni odradili dobar meč, mada je Jalovi po mome viđenju bio bolji i mislim da nije baš bila čista pobjeda Iranca iako je bio baš fizički spreman... Finale... Ukratko, bacao mi je dosta high kickova i jurišao je gdje sam mu odgovorio s par dobrih kontri i jedan lakat odozdo u bradu mu je prošao. Sudac nije vidio, ali je trebalo biti brojanje. Još jedan lakat mu je odsjeo na arkadu, malo je pukla. Sve u svemu vodio sam meč."


"20 do 30 sekundi, ne znam točno, na koncu 3. runde pri ulasku u klinč, ne znam ni ja kako, više sam se sam nabio nego što me on pogodio laktom po sredini nosa prilikom čega sam zadobio malu posjekotinu s 2 šava... Krv se nije mogla zaustaviti. Molio sam doktora da me pusti da završim meč nije mi odobrio. Tako da je borba prekinuta i Iranac odnosi pobjedu na turniru. Ispao sam baš peh ...” prokomentirao je Čarapina za Cro Ring.

618
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Marin Čarapina
Najpopularnije
Najnovije