Autor: Admin
Datum objave: 03.07.2012
Komentari:
0,00


CHAEL SONNEN IMA MIŠLJENJE O SVEMU

Za Belforta kaže da je kukavica

Chael Sonnen je uvijek bio govornik, kada razgovarate s njim, možete pričati o bilo kojoj temi, jer za svaku temu ima mišljenje...

 

Američki MMA borac i najveći govornik UFC-a, taj vjerojatno može nadglasati i Danu Whitea, za par dana ima meč karijere, dao je mišljenje o aktualnim temama u UFC-u.

 

Kada su u pitanju ozljede boraca, Sonnen kaže da to nikako ne razumije.

 

 

„Hrvam od svoje devete godine. Niti jednom nisam propustio natjecanje zbog bolesti ili ozljede. Kada nešto kažeš da ćeš napraviti, to moraš i učiniti. Moj otac je bio vodoinstalater, to je težak posao. Nikada nije propustio radni dan. Nikada mu neću iskazati nepoštovanje time što se neću pojaviti u borbi koja traje maksimalno 25 minuta. Borcima koji se ne pojave u borbi ili se povuku treba zabilježiti poraz.“ – rekao je Sonnen.

 

Sonnen je kao primjer uzeo Vitora Belforta koji se nedavno povukao sa UFC-a 147, koji se održao u Brazilu.

 

„Vitor Belfort se povuče iz više borbi nego što ih odradi. On je odlična, ali je kukavica i lažljivac. Reći da ćeš se boriti, prodati karte, potpisati ugovor, snimiti TV show i onda se povući? Još protiv invalida? to je suludo. Čudno je to što to mogu besramno učiniti.“ – komentira Sonnen.

2115
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Vitor Belfort, Chael Sonnen
Komentari
# 2 Dana 03.07.2012 - 19:20 djuro podgorica ... je rekao/la:
Polu pametan covjek, odnosno za sonenna se ne moze reci da je covjek nego homo erectus, uzme da pametuje , presmijesno zaista...STVARNO OD SRCA ZELIM DA GA SILVA ODERE KAO VOLA U KUPUSU.
 
# 1 Dana 03.07.2012 - 17:19 katsumoto ... je rekao/la:
čovjek ostane bez komentara kad čuje gluposti ovog američkog idiota (ovo bi mu trebao bit nick name)....Belfort ga uništi u 1. rundi, jedino možda ako Sonnen poždere svu kemiju kaj je ostala Overeemu
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije