Autor: Admin
Datum objave: 16.08.2012
Komentari:
0,00


CHAEL SONNEN VS FORREST GRIFFIN NA UFC 155

Potvrdio Chael Sonnen

Chael Sonnen je odlučio svoju karijeru nastaviti u poluteškoj kategoriji, njegov prvi protivnik će biti Forrest Griffin...


Dvojica američkih boraca u poluteškoj kategoriji UFC organizaciji susresti će se u oktagonu krajem 2012. godine. Naime, nakon što je Chael Sonnen izgubio borbu protiv Andersona Silve odlučio je prijeći u polutešku kategoriju.

 

>>CHAEL SONNEN PRELAZI U POLUTEŠKU

 

„Kada zaglavite na mjestu na kojem sam ja, a opet, Anderson Silva bi mogao najaviti mirovinu, ali postoji i velika prilika napraviti novi početak tako da promijenite težinsku kategorijiu. To je nešto što se u povijesti često događalo, znate, moji mentori Randy Couture i Dan Henderson su radili, i to je nešto na što se mogu ugledati.“ – rekao je Sonnen.

 


 

Chael Sonnen se pojavio u emisiji UFC Tonight koja se vrti na Fuel TV-u gdje je izjavio kako će njegov debitantski protivnik biti Forrest Griffin. Njihova borba će se održati na UFC-u 155 29. prosinca. Na istom eventu Junior Dos Santos će braniti pojas prvaka protiv Caina Velasqueza.

 

Sonnen je i više nego pozitivan oko nastavka karijere u drugoj kategoriji i već se vidi u borbi za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. Prva prepreka će biti teška jer se Forrest Griffin smatra jednim od najboljih MMA boraca u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji.  

1905
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Forrest Griffin, Chael Sonnen
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije