Autor: Admin
Datum objave: 19.12.2011
Komentari:
0,00


CICVARA TEAM ZAGREB

Najuspješniji klub Croatia Opena u semi contactu

U Osijeku je 17.12. održan Croatia open u odličnoj organizaciji Kickboxing Kluba „ Sveti Duh“ Osijek. Natjecanje se održavalo u tri discipline i to Low kicku, Light contactu i semi contactu. Nastupilo je više od 500 natjecatelja  iz 71 kluba i 8 zemalja, a ukupno je bilo 623 startova.

 

U disciplini semi contacta, u vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji, naslov najboljeg kluba i veliki pobjednički pehar osvojio je Kickboxing klub „ Cicvara Team“ iz Zagreba, pod vodstvom trenera Zorana Cicvare.

 

 

 

Najboljim natjecateljima turnira proglašena je u uzrastu mlađih kadeta Evita Lara Brkić sa dva zlata, zatim Petra Lončar u uzrastu juniorki, te u light contactu Petra Lončar u uzrastu starijih kadetkinja.

 

Cicvara Team je već godinama poznati brend na međunarodnoj sceni, kada se radi o semi contact disciplini, a ove godine je i u Hrvatskoj bio nedodirljiv, osvojivši titule najboljeg kluba na Hrvatskom prvenstvu u uzrastima mlađih kadeta, starijih kadeta i juniora, dok je u seniorima bio na drugoj poziciji na državnom prvenstvu.

Cicvara Team je u Osijeku osvojio ukupno 12 zlatnih medalja , 11 srebrnih i 8 brončanih što je bilo i više nego dovoljno da porazi sve konkurente među kojima su bili i Kiraly Team iz Budimpešte i Deberczeni tim iz Mađarske.

 

Zlatne medalje su osvojili u semi contactu ;

 

- mlađe kadetkinje   Evita lara Brkić -47 i + 47 kg,  stariji kadeti :  Lucija Cicvara -46 kg  i Robert Basara -69 kg,  juniori ;  Petra Lončar – 50 kg, Adam Blauhorn -69 kg, Davor Šiljac -74 kg, Marino Štefanac -84 kg i Robert Višnjić  +89 kg


Zlatne medalje u light contactu osvojili su Robert Basara u starijim kadetima +69 kg i Petra Lončar -50 i -55 kg.

 

Srebrne medalje osvojili su mlađi kadeti Mihael Javorović -37 kg, Antonio Šiljac -47 kg i Lara Despot -47 kg, zatim stariji kadeti Petra Miskić -55 kg i Robert Basara +69 kg te juniori  Ivona Bandula -65 kg, Petra Lončar -55 kg, Adam Blauhorn -74 kg, Davor Šiljac – 79 kg, Robert Višnjić -89 kg i Marino Štefanac +89 kg,


Brončane medalje osvojili su mlađi kadet Leo Mihalić +47 kg, Starija kadetkinja Lucija Cicvara -50 kg, Petra Miskić -60 kg, Kristina Tomljenović i Sanja Stiščak +65 kg, Denis Šiljac -52 kg, te juniorke Ivona Bandula i Sanja Siščak  -70 kg.


Nastupili su još i mlađi kadeti Toni Kvaternik, Pavle Vukobrat, Lukas Jurašić, Marko Smolić, Leopold Katalinić, Andreas Hlad, Mihael Žgela, Karlo Jukić i Valentino Žunac, zatim stariji kadeti Robert Rojtinić, Edi Novačić,  Velimir Aščić, Tin Vučković i Elizabeta Bosanac, ali u ovoj vrlo jakoj konkurenciji nisu uspjeli doći do medalja.

2593
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, HKBS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije