Autor: Admin
Datum objave: 25.04.2013
Komentari:
0,00


ČIGRA OPEN I LIMACH KUP

Međunarodni taekwondo turnir

Čigra Limach Kup jedinstveno je natjecanje za najmlađe uzraste taekwondo sportaša.

Ove godine u nedjelju 28.travnja u organizaciji Taekwondo kluba Čigra održava se 4.Čigra Limač Kup i po prvi puta Čigra Open. Ovo natjecanje najveće je u regiji, te je već prošle godine okupilo oko petstotinjak djece predškolskog i školskog uzrasta.

Glavna nit vodilja organizatora natjecanja je popularizacija taekwondo sporta, promicanje NE nasilja među mladima, okupljanje djece u dvoranama, a ne na ulicama... Ono što ovo natjecanje čini posebnim i drugačijim od ostalih jesu medalje za sve sudionike, poklon vrećice za najbolje, gosti iznenađenja, opuštena atmosfera, mnogo smijeha i glasnog navijanja.
 
I ove godine TK „Čigra“ uožila je dodatne napore da njihovo natjecanje bude jedinstveno u regiji. Osim prvog live –stream prijenosa, medalja za sve sudionike, zahvalnica svim klubovima za sudjelovanje od ove godine uvodi se i jedinstveni (prijelazni) unikatni pehar.

Ideja je da klub koji tri godine za redom bude ukupni pobjednik Čigra Limač Kup-a i Čigra Open-a dobiva pehar u trajno vlasništvo. Čigra Limač Kup i Čigra Open namjenjena su djeci koja imaju malo ili uopće nemaju iskustva u borbama na tatamiju. Tako kroz zabavu i opuštenu atmosferu rade svoje prve natjecateljske korake, dobivaju na samopouzdanju i motivaciji za daljnjim treniranjem i prakticiranjem taekwondo vještine.

Prema najavama organizatora, ove godine na Čigra Limač Kup-u i Čigra Open-u  očekuje se više od sedamsto djece u dobi od 5-12 godina. Djeca će biti podjeljena prema dobi i težini u kategorije, a natjecat će se u sportskoj borbi i disciplini KICK. Prirodoslovna škola Vladimira Preloga očekuje Vas sve u nedjelju 28.travnja 2013.

Dječji osmjeh i njihovo veliko hvala biti će nam najveća nagrada.

Ovim putem Čigra vas poziva da im se pridružite na njihovom malenom natjecanju i uljepšate djeci njihov dan!
1681
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije