Autor: mi
Datum objave: 19.02.2019


Coker: Znam da Mirko želi osvetiti poraz od Fedora, više je puta tražio revanš

Predsjednik Bellatora Scott Coker izjavio je da je zainteresiran za organizaciju revanša jedne od najvećih borbi u povijesti MMA-a - one između Mirka Filipovića i Fedora Emelianenka.

U prvoj borbi u kolovozu 2005. u Saitami Rus je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca i obranio PRIDE-ov naslov u teškoj kategoriji.

No, stvari su sada nešto drugačije. 42-godišnji Fedor je 4-2 od povratka u prosincu 2015. Cro Cop je u nizu od 10 pobjeda i proteklog vikenda je u debiju za Bellator jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Roya Nelsona i revanširao mu se za poraz iz 2011. Fedor je oba poraza od povratka doživio brzim nokautima, od Matta Mitrionea za minutu i 14 sekundi, te za 35 sekundi od Ryana Badera u posljednjoj borbi krajem siječnja u meču za Bellatorov naslov u finalu Grand Prixa.


Generalno je mišljenje da ruska legenda više ne može primiti udarac, ali u svim borbama ide na brzi nokaut što mu uvijek daje izglede za pobjedu.

"O tome ću morati razgovarati s Fedorom. Oduvijek sam govorio da ako Fedor želi jednu borbu u Rusiji ili u Japanu prije nego se umirovi, mislim da bi nam to bilo vrlo zabavno. Pogotovo ako bi želio da se to dogodi u Moskvi. Znam da Mirko želi osvetiti taj poraz, njegov menadžment me više puta pitao za to. Ali, to je nešto o čemu morate pitati Fedora. (TC: 3:40)"




734
Kategorije: MMA
Tagovi: Mirko Filipović, Fedor Emelianenko
Najpopularnije
Najnovije