Autor: mi
Datum objave: 08.01.2016


Cordeiro: Dos Anjos će McGregoru slomiti dušu u kavezu

Glavni trener Kings MMA-a Rafael Cordeiro spremno dočekuje meč njegovog borca Rafaela Dos Anjosa i Conora McGregora, u kojemu će Brazilac braniti naslov prvaka u lakoj kategoriji protiv šampiona perolake.

"Nismo dobili stopostotnu potvrdu UFC, ali s naše strane, to je već potpisano. Želim jasno dati do znanja da je to bio zahtjev Conora McGregora. Rafael je stvarno sretan što mu može na brutalan način poželjeti dobrodošlicu u laku kategoriju.


Cordeiro kaže da RDA neće mijenjati svoj pristup za borbu s Ircem.

"To je borac za kojeg stvarno vjerujemo da ga možemo pobijediti. Dolazi iz niže kategorije i može biti siguran da će se sresti s jakim prvakom koji neće mijenjati svoj stil. McGregor je već dokazao da je sjajan sportaš, ali imamo pet rundi da ga pobijedimo i Rafael dolazi gladan pobjede. Želi ga pobijediti ne samo vizički već i duhovno, slomiti  mu dušu u kavezu. Kladim se da će ga Rafael brutalno završiti, kao što je završavao i posljednje borbe."


Uz novi veliki meč planiran za 5. ožujka, Cordeiro priprema i Fabricija Werduma za revanš s Cainom Velasquezom. 


"Werdum je u posljednjoj fazi treninga. Cain je pisao povijest UFC-a i puno ga poštujemo, ali Werdum je trenirao da ga ponovno pobijedi. Za nas je najvažnija pobjeda, nebitno na bodove, nokautom ili submissionom. Mogu vam samo reći da je Werdum spreman bilo na pet rundi ili na brzu borbu. Ono što nam je bitno je napustiti oktagon s pobjedom i pojasom."



Foto: Andre Durao

839
Kategorije: MMA
Tagovi: Rafael Dos Anjos, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije