Autor: mi
Datum objave: 05.05.2020


Cordeiro: Kad sam vidio Tysonov desni kroše cijeli život mi je proletio pred očima

Mike Tyson izazvao je ogromno oduševljenje diljem svijeta objavom snimke treninga na društvenim mrežama.

Legendarni 53-godišnji u umirovljeni boksač najavio je mogućnost da odradi nekoliko ekshibicijskih mečeva što je dočekano s velikim uzbuđenjem.

 

Na video snimci na kojoj pokazuje brzinu i snagu fokusere mu drži bivši trener Chute Boxe Academyja i aktualni trener Kings MMA-a u Kaliforniji Rafael Cordeiro.


Tysonov menadžer unajmio ga je da mu pomogne s boksačkim treninzima. 46-godišnji Brazilac prokomentirao je iskustvo. 


"Čim smo počeli trenirati rekao sam: O Gospode. Nisam znao što očekivati od tipa koji nije udarao fokusere valjda deset godina."


"Nisam očekivao da ću vijdeti ono što sam vidio. Vidio sam tipa s istom brzinom, istom snagom kao neki 21-godišnjak. I odmah ću vam reći: Morate biti dobri da bi sparirali s Mikeom, jer ako niste na sto posto ćete završiti na podu. Njegova snaga je nešto sasvim drugo."


"Tijekom karijere sam trenirao puno teškaša i uz dužno poštovanje svima on je u ovom trenutku snažan gotovo kao Wanderlei Silva. Kad govorimo o njegovoj snazi držao sam fokuser za desni kroše i pomislio: Ubit će nekoga."


"Ne znam hoće li se vratiti, ali ako se odluči na to mogu vam reći da će biti 100 posto spreman. Ne želim puno govoriti jer to je Tyson čovječe. Ne možemo se igrati s tim tipom".


"Kad držim fokusere volim ih držati blizu licu. Prvi put kad sam vidio njegov desni kroše cijeli život mi je proletio pred očima. Moja žena, moje kćeri, pas, sve mi je proletilo jer sam mislio da ću umrijeti. Ali, to je samo strah. Svaki put kad bih mu držao fokusere, a on bacio bilo kakvu kombinaciju odbacio bi me s tatamija."


"On stalno radi pritisak. To je Tysonova igra i svi to znaju. Kako se borio tako i trenira."






12335
Kategorije: Boks
Tagovi: Mike Tyson
Najpopularnije
Najnovije