Autor: mi
Datum objave: 01.01.2019


Cormier: Ako nema Lesnara, želim Miočiću dati ono što je pravedno

Čim je pobijedio Stipu Miočića i osvojio naslov u teškoj kategoriji najavljena je borba između Daniela Cormiera i Brocka Lesnara.

No, čini se da postoje neki problemi, kao što je slučaj nestalog doping testa, koji koče povratak bivšeg UFC-ovog prvaka i WWE superzvijezde u MMA.


Nakon što se Jon Jones vratio pobjedom protiv Alexandera Gustafssona i osvojio titulu u poluteškoj kategoriji koju je upraznio DC i treći meč s Jonesom je opcija za aktualnog prvaka u teškoj kategoriji.

No, 39-godišnji Amerikanac gostujući glasom na MMA Houru rekao je da bi preferirao revanš s Miočićem, koji se nije borio od srpanjskog poraza od njega.


Situaciju u teškoj kategoriji za DC-a, koji je najavio i brzi odlazak u mirovinu, komplicira i povratak njegovog prijatelja Caina Velasqueza koji se 17. veljače vraća protiv Francisa Ngannoua i očekuje se da bi pobjednik mogao dobiti sljedeću borbu za naslov u teškoj kategoriji, a jasno je da se Cormier neće boriti s Velasquezom.

"Ako to ne bude Brock Lesnar želim se boriti sa Stipom Miočićem i dati mu ono što je pravedno, a to je revanš za naslov" izjavio je Cormier.


Miočić je rekorder UFC-ove teške kategorije s tri uzastopne obrane naslova prvaka.




891
Kategorije: MMA
Tagovi: Brock Lesnar, Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije