Autor: mi
Datum objave: 18.02.2019


Cormier: Ako se odlučim na borbu s njim pobijedit ću Francisa Ngannoua

Timski kolega i prijatelj Caina Velasqueza, Daniel Cormier, prokomentirao je njegov poraz u Phoenixu.

36-godišnji bivši prvak u prvoj borbi nakon dvije i pol godine i tek četvrtoj od listopada 2013. izgubio je nokautom za 26 sekundi od Francisa Ngannoua.

Nakon druge uzastopno ostvarene brze pobjede nakon dva poraza, Ngannou želi borbu za naslov u teškoj kategoriji protiv DC-a.


32-godišnji Kamerunac karijeru u UFC-u je počeo sa šest uzastopnih pobjeda među kojima su i one protiv Alistaira Overeema, Curtisa Blaydesa i Andreja Arlovskog. Prvi poraz u UFC-u i drugi u karijeri doživio je od Stipe Miočića nakon 5 rundi borbe za naslov prvaka u siječnju 2018. Zatim je u srpnju izgubio jednoglasnom odlukom od Derricka Lewisa u meču u kojem je žestoko kritiziran zbog slabe izvedbe. Pobjedama se vratio krajem studenog u Pekingu nokautiravši u revanšu Curtisa Blaydesa za samo 45 sekundi.


"Svaki put kad vidite nešto takvo emocije vas ponesu da se osvetite, da učinite pravu stvar. Ako je borba s Francisom Ngannouom nešto što odlučimo učiniti onda ću to i napraviti" rekao je Cormier na ESPN-u.


"Ja se neću boriti s Francisom Ngannouom, ja ću pobijediti Francisa Ngannoua."

"Znam koliko je Cain naporno trenirao. Znam koliko se dobro pripremio za ovu borbu i zaista je nesreća što se sve tako završilo, bilo je to teško za gledati. Ja nisam mogao doći u Phoenix i jako sam tužan zbog toga što ne mogu sada biti tamo i zbog načina na koji je izgubio."


"Izgledao je dobro. Mislio sam da je spreman za borbu i mislim da je bio spreman za pobjedu. Ali, jednostavno ne možete kontrolirati neke stvari. Ozlijedio je koljeno. I kad se borite s velikim, snažnim tipom poput Francisa nema mjesta za pogrešku."





Foto: Esther Lin

959
Kategorije: MMA
Tagovi: Cain Velasquez, Daniel Cormier, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije