Autor: mi
Datum objave: 22.04.2020


Cormier: Karijeru ću završiti protiv Miočića pred praznim tribinama

Daniel Cormier svjestan je da bi karijeru mogao završiti pred praznim tribinama.

Bivši UFC-ov prvak u teškoj i poluteškoj kategoriji trebao se ovog ljeta treći put boriti protiv Stipe Miočića za pojas prvaka teške kategorije.

 

No, zbog pandemije koronavirusa sve je to upitno, a i ako se priredbe počnu održavati to bi moglo biti pred praznim gledalištem ili pred malim brojem fanova.


"Završit će na taj način. Prazna arena i ako to bude Apex mislim da će i kavez biti manji. To je kavez kakav koriste na Ultimate Fighteru tako da je zbog toga to potpuno drugačija borba. To je manji kavez od onog u kojem se borimo na pay-per-viewu. Ali da, borit ću se s tim tipom u praznoj areni. Želim se boriti s njim" izjavio je 41-godišnji Amerikanac u podcastu s Arielom Helwanijem.


DC se nije borio od poraza nokautom u revanšu s Miočićem prošlog kolovoza. Prvak se nakon borbe oporavljao od ozljede oka, a sada je posvećen svom poslu vatrogasca.

"Bio sam prilično uvjeren da će se borba održati na ljeto, ali sada više nisam siguran. Ali, osjećam da kad do nje napokon dođe da će biti veća od svih prethodnih. Više dobrih borbi, više ljudi gleda kod kuće. Bit će to savršena prilika da odem dok sam na vrhu, kao glavni."


663
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije