Autor: mi
Datum objave: 13.08.2019


Cormier: Mislim da me Miočić ne može podnijeti

Iako je odnos između Daniela Cormiera i Stipe Miočića neko vrijeme bio uglađen, to se s vremenom promijenilo.

Situacija nije ni blizu kao ona s Jonom Jonesom, a DC je uoči revanša za naslov UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji s američkim Hrvatom s Arielom Helwanijem raspravljao o odnosu s njim.


“Mislim da Stipi Miočiću idem na živce” rekao je aktualni prvak.

“On je pristojan čovjek. Rukuje se sa mnom, kaže ono što treba reći, ali mislim d au svojoj srži misli: Ne mogu podnijeti ovog tipa.”


“Nas dvojica smo jednostavno previše različiti. Ja sam glasan, energičan, cijelo vrijeme se zafrkavam i valjam šale. Moji prijatelji su stvarno glasni i ponekad možemo biti odvratni. To nije njegov stil.”


Cormier vjeruje da se odnos s Miočićem promijenio uoči prve borbe dok su snimali reality show Ultimate Fighter.


„Mislim da me je on prije Ultimate Fightera zamišljao kao drugačiju osobu i moguće je da se nakon završetka snimanja, nakon što smo proveli toliko vremena zajedno,  njegova slika o meni promijenila. U svojoj glavi možete imati zamisao o tome kakav je netko, a onda kada provedete previše vremena u njihovoj blizini pomislite: Stvarno ne volim ovog tipa. Meni je Stipe isti kao što sam ga i zamišljao i nije se promijenio, ali sam siguran da se nakon TUF-a njegova slika o meni znatno promijenila.”

40-godišnjeg Amerikanca živcira što se Miočić nakon poraza nokautom u prvoj rundi u njihovoj prvoj borbi postavio kao da ima pravo na revanš. Od prošlog ljeta se nije borio i tražio je priliku za novi okršaj s DC-em, koja mu se nakon otkazivanja borbe s Brockom Lesnarom i ukazala.

„Cijeli  vrijeme je sjedio i čekao. Mislim da se malo ponašao kao razmaženo derište. Mislim da se trebao boriti ponovno, a ne zahtijevati revanš. To mi nije najbolje leglo. Ali, znate što? Upalilo mu je. Sada ima ponovno priliku boriti se za naslov.”

„Znam da mu idem na živce, ali nije me briga. Ne moraju vas svi voljeti. Zašto je to važno? U stvarnosti mi se moramo boriti, a poslije ne moramo biti prijatelji. On ima sjajnu obitelj, ima život i može nastaviti živjeti svoj, a ja svoj život.”

„Da, postoje neke stvari koje obojica ne volimo kod onog drugog, ali na kraju ne gubim san zato šte se ne sviđam Stipi Miočiću.”



730
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije