Autor: mi
Datum objave: 19.08.2019


Cormier: Nova borba s Miočićem je jedino što bi me moglo vratiti

Daniel Cormier neodlučan je u vezi nastavka karijere.

40-godišnji Amerikanac već duže vremena najavljuje povlačenje. Na press konferenciji nakon UFC-a 241 u Anaheimu na kojem je nokautiran od Stipe Miočića i ostao bez pojasa prvaka u teškoj kategoriji izjavio je da ne želi donositi odluke pod utjecajem emocija i da će razmisliti o svemu kad se posavjetuje s obitelji i trenerima.


Cormier je u istom gradu nokautiran i od Jona Jonesa u ljeto 2017., ali je meč naknadno poništen zbog Jonesovog pada na doping testu.

Sat vremena nakon revanša s Miočićem  bivši prvak u poluteškoj i teškoj kategoriji dao je intervju Brettu Okamotu s ESPN-a i rekao da bi nova borba s njim mogla odgoditi planove o odlasku u mirovinu.

“Izrazito sam razočaran. Stvarno sam razočaran. Razočaran u sebe zato jer nisam radio ono za što sam istreniran i jer nisam slušao trenere i hrvao.”

“Ja se više ne moram boriti. Zaradio sma puno novca izvan oktogona, zaradio sam puno novca boreći se i napravio sam puno posebnih stvari.”

“U biti se sve svodi na to želim li se vratiti i ispraviti ono što se dogodilo u ovoj borbi večeras. To bi vjerojatno bilo jedino što bi me moglo vratiti borbama.”

“Tek sam izgubio i još sam previše emotivan. Mislim da bih si trebao postaviti to pitanje za par tjedana kada se sve smiri i kada sam okružen ljudima koji me stvarno vole i kada život ponovno postane normalan, Kad se život vrati u normalu trebao bih si postaviti pitanje želim li i dalje biti profesionalni sportaš. Zato jer tu nema prečica. Radio sam ekstremno naporno da bih se pripremio i pobijedio u ovoj borbi, ali sam izgubio. Tako da moram razmisliti.”



1807
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije