Autor: mi
Datum objave: 05.10.2017


Cormier: Rumble je mekušac. Neću više biti prijatelj s njim niti ću mu pokazivati bilo kakvo poštovanje

Daniel Cormier ne gleda s naklonošću na vijesti o mogućem povratku Anthonyja Johnsona (22-6, 13-6 UFC).

33-godišnji ‘Rumble’ umiorvio se u travnju nakon drugog poraza od DC-a u borbi za UFC-ov naslov u poluteškoj kategoriji i odlučio posvetiti biznisu s marihuanom.

Početkom ovog tjedna njegov menadžer Ali Abdel-Aziz izjavio je da borac razmišlja o povratku u UFC-ovu tešku kategoriju. Johnson se u UFC-u borio i kao velteraš.

Cormier smatra da je ‘Rumble’ mekušac i da se umirovio samo zato jer ga je previse bolio drugi poraz od njega.

“Nešto me muči, a to je da Anthony Johnson izlazi iz mirovine. Mislim da ako se već želio umiroviti da je trebao ostati umirovljen malo duže, jer kad se ovako brzo vratite to izgleda kao da ste bili ljuti nakon poraza i da ste odustali zbog toga.”


“Nije li tako? Nije bio umirovljen ni šest mjeseci. Tako to ne bi trebalo ići.”

“Rumble Johnson i ja smo se oduvijek odnosili s poštovanjem jedan prema drugome, ali nešto se dogodilo na UFC-u 214 (revanš Jonesa i Cormiera) zbog čega ću zauvijek promijeniti svoj odnos prema njemu. Nakon vaganja mi se javio i rekao da dobro izgledam. Poželio sam mu uspjeh u poslu i rekao da se nadam da uživa u mirovini, te nastavio svojim poslom. I za očekivati je takvo poštovanje i interakciju među natjecateljima koji su se međusobno borili.”

“Zatim dolazi Jon Jones, tip s kojim se on trebao boriti i u nekom trenutku možda i hoće. Očekivao sam da će imati isti tip razgovora s njim i nastaviti dalje kao čovjek. Ali, dolazi Jones, rukuju se, izgrle, malo popričaju i taj razgovor izgleda kao da mu Anthony daje neke savjete za borbu sa mnom.”

“Poslije, Jon oblači cipele ili nešto, a Rumble mu prilaze i zagrle se. Zapravo se grle i Rumble mu daje savjete.”

“Kakve mu jebene savjete daješ? Koji kurac? Zašto se tako prijateljski odnosiš? To je tip s kojim bi se u određenom trenutku mogao boriti. Što, sad si mu prijatelj? Zašto si mu prijatelj koji kurac? Nadaš li se da će pobijediti samo zato što sam ja tebe pobijedio? Koji kurac radiš?”


Očigledno uvrijeđeni Cormier zatim je nazvao Johnsona ‘jebenim  mekušcem’ i dodao da je bilo kakav odnos s njim gotov.

“Rumble i ja više nemamo nikakav odnos. Zašto se tako prijateljski odnosiš prema tipu iz svoje kategorije? Jebeš to. Natjecatelj u tebi ne bi ti trebao dozvoliti da budeš fin prema tom tipu. Po meni, taj tip je jebeni mekušac. Nikad ne bi trebao biti u tako prijateljskim odnosima s nekim s kim bi se mogao boriti. Možemo pokazati poštovanje, ali ne moraš biti toliko jebeno prijateljski raspoložen.”

“To me raspizdilo. Neću više biti prijatelj s njim niti ću mu pokazivati bilo kakvo poštovanje. Svatko tko je toliko fin ima prikrivene motive. Jebeš to.”

1105
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, Daniel Cormier, Anthony Johnson
Najpopularnije
Najnovije