Autor: mi
Datum objave: 24.12.2018


Cormier: UFC i Američka antidopinška agencija su smiješni

Poznat je odnos Daniela Cormiera i Jona Jonesa.

Još uvijek aktualni prvak u dvije težinske kategorije odmah je prokomentirao vijesti o novom pozitivnom doping testu Jona Jonesa i akciji zataškavanja.

 

Revanš između Jonesa i Alexandera Gustafssona zakazan za 29. prosinca nije otkazan, već je iz Vegasa prebačen u Inglewood u Kaliforniji.


Sportska komisija Nevade odbila je licencirati Jonesa za borbu nakon što su u njegovom nalazu otkriveni tragovi turinabola na koji je bio pozitivan i nakon pobjede protiv Cormiera u revanšu prošlog ljeta.


Sportska komisija Kalifornije odlučila mu je izdati dozvolu. U izjavi USADA-e stoji da su pronađeni metaboliti ostali u sustavu od prethodnog korištenja za koje je već bio kažnjen.
Andy Foster iz Sportske agencije Kalifornije izjavio je da je Jones već napravio test u Kaliforniji i da je bio negativan.


Naravno, teško je povjerovati u sve ove stvari i priče o čistom sportu. U UFC-u očito postoje oni koji su zaštićeni i koji ostvaruju prednost nad svojim protivnicima uz pomoć UFC-a.


Cormier, koji je jedine poraze doživio od Jonesa, preko društvenih mreža uključene strane nazvao je smiješnima.


DC je preko Twittera tu poruku uputio Američkoj antidopinškoj agenciji, UFC-ovom potrpedsjedniku za zdravlje sportaša i izvedbu Jeffu Novitskom i Jonu Jonesu.
Osvrnuo se i na prilično nevjerojatnu tvrdnju USADA-e i UFC-a da su tragovi dopinga u Jonesovu tijelu ostali od prošlog ljeta.





622
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Jon Jones, Daniel Cormier, doping
Najpopularnije
Najnovije