Autor: mi
Datum objave: 31.05.2019


Cosmo: Želim poželjeti dobrodošlicu Vitoru Belfortu u ONE Championhsip

Iako je odavno poznat onim akoji prate kick boks, ime Cosmo Alexandre nedavno je odjeknulo u MMA krugovima poput topovskog udara.

37-godišnji Brazilac sredinom svibnja na ONE Championship priredbi u Singapuru za samo 29 sekundi je nokautirao bivšeg UFC-ovog borca Sagea Northcutta i ostvario osmu uzastopnu pobjedu od jedinog MMA poraza koji je doživio u debiju 2011. godine.

Prije ove pobjede za ONE je odradio dva kickboxing meča. Nokautirao je Elliota Comptona i bio nokautiran od Niekyja Holzkena.

U kick boks karijeri dijelio je ring s mnogim velikanima poput Yodsanklaija, Giorgia Petrosyana, Johna Waynea Parra, Murthela Groenharta, Sema Braana, Dzhabara Askerova, Dmitryja Shakute i Sakmongkola.

Svjestan da mu je nokaut protiv Northcutta donio pažnju javnosti koju nije imao u 15 godina provedenih u kick boksu, Brazilac za sljedeću borbu želi okršaj s MMA legendom i sunarodnjakom Vitorom Belfortom.


42-godišnji 'Phenom' potisao je za ONE nakon odlaska iz UFC-a, a još se čeka datum njegovog debija i ime prvog protivnika.

"Trenutno me ne zanima pojas. Želim velike borbe. Volio bih poželjeti dobrodošlicu Vitoru Belfortu u ONE Championship. Imam još tri borbe u ugovoru i želim velike borbe, velike izazove. Već sam držao sedam naslova svjetskog prvaka i borio se sa svim velikim imenima u tajlandskom i kick boksu. Zato želim velika imena i želim zaraditi velike novce."


"Mogu se boriti u MMA-u, kick boksu ili Muaythaiju. Mogu sve i svaki put dam sve od sebe bilo u kavezu bilo u ringu. Samo čekam poziv."






466
Kategorije: MMA
Tagovi: Vitor Belfort, One Fighting Championships
Najpopularnije
Najnovije