Autor: mi
Datum objave: 07.10.2018


Couture: Conor može protivnicima otimati pojaseve, bacati kolica kroz prozore autobusa i zvati ljude teroristima, ali je Khabib napravio pogrešan korak?

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj i teškoj kategoriji Randy Couture prokomentirao je događaje na UFC-u 229 u Las Vegasu.

55-godišnji ‘Captain America’ smatra da krivica za kaos koji je započeo Khabib Nurmagomedov ne leži samo na njemu, već i na UFC-u i Conoru McGregoru.

“Da nešto razjasnimo, dakle, Conor McGregor može protivnicima otimati pojaseve, bacati boce na press konferencijama, bacati kolica kroz prozore autobusa i zvati ljude teroristima, ali kad Khabib napadne njegovog neučitvog menadžera poslije pobjede to je faux pas (pogrešan korak)! Imam puno problema s obje strane ove jednadžbe! Tip u crvenoj majici koji je napao Conora treba biti izveden pred sud. Ali, promotor nastavlja nagrađivati one koji izvode predstave za javnost i one koji najviše seru. Ovdje su postale važnije budalaštine od natjecanja. UFC ili WWE, koja je razlika zaista? UFC se ne vodi zaslugama i rezultatom natjecanja. Rang ljestvica i titule to ne odražavaju. Stvorimo otvoreno tržište za MMA i saznajmo tko je zaista najbolji na svijetu u svakoj kategoriji neoviosno s kojom promocijom ima potpisan ugovor.”



Foto: MMA Junkie

4135
Kategorije: MMA
Tagovi: Randy Couture, Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije