Autor: mi
Datum objave: 19.01.2016


Couture: Da bih ozbiljno razmotrio borbu s Fedorom trebaju doći s brojkom koja bi meni bila vrijedna i dati malo vremena

Randy Couture bio je jedan od željenih protivnika za povratak Fedora Emelianenka.

RIZIN je planirao organizirati meč koji je bio planiran prije sedam godina u Afflictionu.

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj i teškoj kategoriji na kraju je odbio ponudu i umjesto njega izabran je Singh Jaideep.


"Nije bilo pitanje novca. Novci o kojima oni pričaju su značajni. Ali tu se više radilo o tome da budem pošten prema sportu i prema sebi."

U najboljem slučaju kaže da bi mu trebalo nekoliko lakših mečeva prije ogleda s Emelianenkom.


"Puno je tražiti da s 52 godine ponovno izlažem tijelo svemu tome i da radim stvari koje znam da moram napraviti. Više sam zabrinut zbog mogućnosti da zadobijem ozljedu koja će utjecati na ostatak mog života."

"Ovo nije lagan sport. Postoji velika mogućnost da, ne nužno u borbi, već za vrijeme treninga dok pokušavam vratiti svoje tijelo u stanje koje je potrebno zadobijem ozbiljnu ozljedu. Nisam siguran jesam li za to, da budem iskren."

Nakon povlačenja poslije poraza od Lyota Machide 2011. 'The Natural' se posvetio poslovima na filmu i televiziji.


"Fokusiran sam na glumu i putovanja. U pristojnoj sam formi, ali to nije isto kao forma za borbu. Da se vratim nakon četiri godine stanke za mene bi bio veliki izazov."

"Da bih to ozbiljno razmotrio i kad bi došli s brojkom koja bi meni bila vrijedna da ostavim sve drugo što radim sa strane i vratim se u dvoranu i vratim se na borbeni put, trebalo bi mi vremena i želio bih borbu ili dvije za zagrijavanje, prije nego se borim s tipom poput njega" rekao je za MMA Junkie.

887
Kategorije: MMA
Tagovi: Randy Couture, Fedor Emelianenko, Rizin FF
Najpopularnije
Najnovije