Autor: mi
Datum objave: 06.01.2020


Crawford: Spence će plakati kad ga nokautiram

Terence Crawford (36-0, 27 KO)nekarakteristično za svoj stil je opleo po Errolu Spenceu (26-0, 21 KO).

Nakon što je postao neosporni prvak svijeta u poluvelteru, 32-godišnji Crawford u prvoj borbi u velteru u lipnju 2018. osvojio je WBO pojas pobijedivši tehničkim nokautom Jeffa Horna.


No, budući je on Top Rankov boksač, a većina vrhunskih velteraša su u premier Boxing Championsu, ‘Bud’ ima problema s dogovaranjem najvećih borbi.

Stoga je preko društvenih mreža izazvao IBF-ovog i WBC-ovog prvaka Errola Spencea, koji se oporavlja od teške prometne nesreće.

29-godišnji Spence prošlog je listopada pod utjecajem alkohola izgubio kontrolu nad automobilom i unatoč uništenom vozilu boksač se izvukao bez teških ozljeda. Nedavno je izjavio da je već počeo trenirati i da očekuje povratak u ring u svibnju ili lipnju.


“Branite ga i dalje. Kažem vam i znate da sam ozbiljan kad ovo kažem: Kad dođe taj dan i kad ga nokautiram plakat će u autu. On nije stvoren za ovo. Ja sam došao i gledajte što ću pokazati svijetu.”

„I prestani koristiti promotore, menadžere i savjetnike za te slabe izgovore. Oni rade za nas. Svi ste vi glupi. To je borba koju želim. Rekao si da si sam svoj šef” objavio je Crawford.




Foto: Mikey Williams
541
Kategorije: Boks
Tagovi: Terence Crawford, Errol Spence Jr.
Najpopularnije
Najnovije