Autor: A.B.
Datum objave: 22.11.2013
Komentari:
0,00


CRO COP NA GLORY EVENTU?

Glasine se brzo šire...

Iako se Mirko Filipović još nije oglasio vezano za sljedeći korak u svojoj karijeri nakon preživljenog poraza u borbi sa Aleksejem Oleinikom na eventu „ Legend 2“ počela su šuškanja da ima planove ući u ring na eventu koji organizira trenutno najveća svjetka kickboxing organizacija.

 

Izvještavali smo o tome da se krajem prosinca održava Glory 13.

U glavnoj borbi večeri nastupit će Daniel Ghita protiv Errola Zimmermana.

Zatim ćemo svjedoćiti okršaju Petera Aertsa sa Ricom Verhoevenom, a u prestiž borbi nastupaju i Remy Bonjasky protiv Andersona "Braddocka" Silve.

 

Glory 13. će ujedno biti i oproštajni event za neke od pravih legendi. Te večeri svoju karijeru završit će Peter Aerts, Remy Bonjasky i Semmy Schilt na našu veliku žalost. Sve to su veliki borci koji su stvarali borilačku povijest i podigli borilačke sportove na visoku razinu.

 

Kako stvari stoje postoji mogućnost da se među velika imena koja će se boriti na eventima te organizacije pojavi i ime Mirka Fiipovića.

 

S obzirom da je Filipović svoju slavu stekao na K-1 eventima sasvim je logično da je nastavi na Glory-u.

 

Trenutno Mirko ima svoj profil na službenim stranicama Glory-a (www.gloryworldseries.com). Da li je to nastalo greškom ili ciljano znati ćemo uskoro a do tada možemo samo nagađati.

 

 

 

2057
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mirko Filipović, Glory
Komentari
# 1 Dana 23.11.2013 - 13:15 boom boom ... je rekao/la:
gdje je Mirko na ovoj stranici? http://www.gloryworldseries.com/en/news
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije