Autor: mi
Datum objave: 08.04.2019


Cro Cop održao seminar u Italiji

Nakon što je nedavno objavio da iz zdravstvenih razloga definitivno završava borilačku karijeru, Mirko Filipović nastavit će prenositi znanje novim generacijama.

Legendarni 44-godišnji borac održao je seminar u Vicenzi u Italiji.


"Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je pršslo iako smo radili puna 3 sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu uz naravno rad sa Antom Delijom, Satoshijem Ishiijem i Sašom Milinkovićem, koji treniraju u mojoj dvorani i kojima ću sada moći posvetiti vrijeme i pažnju koju svojim radom i ponašanjem zaslužuju."


"Ja se više definitivno neću boriti, a niti smijem i niti želim riskirati zdravlje i to sam definitivno prelomio. A iako se odlično osjećam još uvijek sam na terapiji lijekovima do 1.6 a nakon toga moći ću se posvetiti i malo jačim treninzima za svoju dušu jer mi neopisivo fale i jer uživam u njima. A za sada radim više tonizirajuće treninge jer tijelo ne smijem još izlagati prevelikim naporima dok traje terapija a niti smijem potpuno prestati s treninzima za vrijeme terapije jer bi to jako loše djelovalo na cijelo tijelo, a na srce pogotovo, jer je moje tijelo naučilo na svakodnevne treninge i tjelesni napor. A koljena operirana kojima su potrebne vježbe i led poslije njih ili me inače bole da ne spominjem..." objavio je Cro Cop na Facebooku.






Foto: Mirko Filipović Facebook


716
Kategorije: MMA
Tagovi: Mirko Filipović
Najpopularnije
Najnovije