Autor: A.B.
Datum objave: 23.11.2013
Komentari:
1,00


CRO COP PRELAZI U GLORY

Nagađanja su se obistinila

Još jučer je procurila vijest kako će Mirko Filipović uskoro potpisati ugovor za Glory a već danas je ta vijest potvrđena na zadovoljstvo svih Mirkovih fanova.

Dodatna odlična vijest za sve ljubitelje turnira po K-1 pravilima je i ta da bi se event na kojemu će nastupati Cro Cop mogao održati upravo u Hrvatskoj! I to vrlo skoro početkom 2014. godine.

Mirko će tako navodno nastupiti u glavnoj borbi večeri a na istom eventu boriti će se još nekoliko dobro poznatih imena. O kojima se točno radi znati ćemo uskoro. Objava vezana za ovu odluku čelnici Glory-a objaviti će na večerašnjem Glory-u 12 koji će se održati u New Yorku.

Brojni hrvatski i inozemni mediji protekla dva dana nagađali su o suradnji najboljeg hrvatskog borca svih vremena Mirka Filipovića s vodećom svjetskom kick boks organizacijom.

Ovo su odlične vijesti za hrvatski sport i našu zemlju općenito jer ćemo ovime dobiti dobru promociju van naših granica za koju ponovno možemo zahvaliti borcu čija je slava na svjetskoj razini, naravno Mirku Filipoviću.

Čelnici Glory-a, kako pišu neki mediji, izjavili su Mirku dovesti dostojna protivnika kako bi cijeli event bio na visokoj razini.

Zagreb će zasigurno biti odličan domaćin sudeći prema popunjenim dvoranama svih borilačkih eventa koji su se ovdje održali.

 


2059
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mirko Filipović, Glory
Komentari
# 6 Dana 27.11.2013 - 07:15 Snjesko ... je rekao/la:
Da, samo što se u MMA dobijaju teski udarci, ode mu zdravlje. Fakat da je to njegova odluka i njegov problem, ali je steta sto u nekim poznijim godinama zivota nece biti u stanju davati podrsku svojoj djeci, unucicima itd. Ali, kao što rekoh, to je njegov problme i njegova odluka
 
# 5 Dana 26.11.2013 - 11:59 The last emperor ... je rekao/la:
Neka ga kad covjek voli taj sport. Ako bude dobijao batine to je njegov problem nece biti dzaba U danasnje vrijeme svjetske ekonomske krize svaki dinar je dobro dosao Morate malo razmisliti nije to tako strasno koliko izgleda kakve je on dobio batine protiv Olenika nikakve malo se pohrvali na kraju ga Rus poceo daviti ovaj se predao i to ti je to a uzeo je sigurno debelu lovu Na kraju krajeva i ako bude gubio uvijek ce imati opravdanje zbog godina prezasicenosti bez neke velike zelje za uspjehom jer je vec dosta toga uspio sto mu nemoze niko osporiti itd Mirko nije glup covjek zna on sta radi izuzev nedaj boze da dobije nekakvu tesku povredu koja bi ostavila teze posledice po njegovo zdravlje Ali to se moze desiti i drugima koji su puno mladji Ja se licno slazem i sa jednima koji misle da se trebao povuci i sa ovim drugima koji misle da je dobro sto se i dalje bori znaci neutralan sam ali Mirko ne slusa ni jedne ni druge jedino on sta odluci to ce za njega biti ispravno.
 
# 4 Dana 25.11.2013 - 13:50 spl. ... je rekao/la:
gledao sam remija protiv spronga, iako je izgubio, tesko ce mirkec s njim.. moj se prvi komentar na to i odnosio
 
# 3 Dana 25.11.2013 - 11:22 Snjesko ... je rekao/la:
E moj Mirko, jos uvijek ti nije dosta batina :( steta sto ne znas kada reci zbogom pa se s tobom sada sprdaju kao sa klovnom
 
# 2 Dana 23.11.2013 - 23:51 boom boom ... je rekao/la:
mozda po kecerskim pravilima :)
 
# 1 Dana 23.11.2013 - 19:35 spl. ... je rekao/la:
bice znaci jos malo dobrog prebijanja
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije