Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


CROATIAN ADCC OPEN

Početkom lipnja Zadar će ugostiti borce iz cijele Hrvatske ali i šire na prvom ADCC natjecanju u Hrvatskoj. Organizaciju ovog natjecanja su preuzeli Ju-jutsu Klub Zadar i ADCC Hrvatska.

ADCC (Abu Dhabi Comabat Club) je osnovao sheik Tahnoon Zayed Al Nayam, sin sheika Zayeda, bivšeg predsjednika Ujedinjenih Arapskih Emirata. ADCC je osnovan u suradnji i na inicijativu Renza i Roylera Gracie-a, čiji je sheik Tahnoon Zayed Al Nayam bio učenik i pod čijim je patronatom stekao crni pojas u BJJ-u. Pored glavnog turnira, ADCC organizacije u zemljama članicama organiziraju brojne kvalifikacijske, te turnire za nacionalne prvake. Prošle godine je osnovan i ADCC Savez Hrvatske čiji je motiv osnivanja promocija i razvoj grapplinga u Republici Hrvatskoj, te ulaganje i pomoć borcima koji svojim znanjem vještinom i pristupom sportu zaslužuju da budu prepoznati kako u Hrvatskoj tako i šire.

Tako će i 07. lipnja biti organiziran prvi ADCC turnir, gdje će biti pozvani borci iz Hrvatske i inozemstva. Natjecanje će biti organizirano na dva jednaka borilišta te je kao i svaki drugi ADCC turnir eliminacijskog tipa. Borbe će se održavati prema ADCC pravilima bez dodatnih promjena ili modifikacija.

1896
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije