Autor: Admin
Datum objave: 14.08.2011
Komentari:
0,00


DAN HARDY SAMOUVJERENO

Mogu ga pobjediti gdjegod

Dan Hardy je samo dan prije borbe jasno dao do znanja da je ovo njegova borba, želi pobjediti Chrisa Lytlea, bilo u parteru ili u stojci...

 

Britanski borac je još uvijek živ, bori se u UFC-ovom velteru, još uvijek se pita kako opstati nakon tri uzastopna poraza u organizaciji. Ovih dana, boraci se otpuštaju nakon tri uzastopna poraza, čak i dva uzastopna poraza a neki su znali biti otpušteni i nakon jednog poraza. Dan Hardy je preživio.

 

Ima nešto u tom dečku iz Nottinghama iz Engelske, njegova karizma nas oduševljava.

 

Činjenica je da ispred sebe ima težak zadatak i da njegova karijera u UFC-u ovisi o večerašnjem ishodu borbe, ali Hardy ne osjeća pritisak.

 

„U borbi s Johnsonm sam osjećao pritisak, ali u ovoj borbi i ne. Nekako sam prešao tu točku, samo trebam ući tamo i odraditi ono što trebam odraditi, a sve ostalo će se pobrinuti za sebe. U zadnjoj borbi sam izgorio.“- rekao je Hardy.

 

Svoju UFC-ovu karijeru Hardy je započeo besprijekorno, upisao je četiri poraza, da bi u borbi za naslov prvaka protiv St Pierrea u ožujku prošle godine posustao i izgubio. Nakon toga upisao je još dva poraza što ga je dovelo u ovu naizgled tešku situaciju.

2388
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Dan Hardy, Chris Lytle, UFC Live 5
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije