Autor: Admin
Datum objave: 17.08.2011
Komentari:
5,00


DANA WHITE GAJI SIMPATIJE PREMA OKAMIJU

Nabrijavanje pred borbu sa Silvom

UFC predsjednik Dana White je jučer izjavio kako je Yushin Okami najbolji japanski borac u povijesti, što je teško za povjerovati...

 

Nikada se White nije sramio svoje rečenice da borac može dokazati da je najbolji tek kad dođe u UFC. Činjenica je da je UFC tijekom godina postao broj jedan u mješovitim borilačkim vještinama i da svi veliki borci imaju neke veze s UFC-om.

 

White također misli da i u drugim organizacijama ima odličnih boraca ali opet svoje sposobnosti moraju dokazati u oktagonu.

 

 

UFC predsjednik se tako odvažio proglasiti Yushina Okamija najboljim borcem kojeg je Japan ikada imao, a sve to u svrhu promocije sljedećeg veliko eventa, UFC-a Rio koji će se održati u Brazilu. Tamo će Okami za protivnika imati najvećeg među svima u srednjoj kategoriji. Borac je to koji je nebrojeno puta dokazao svoju kvalitetu. Anderson Silva će braniti pojas prvaka u Brazilu.

 

Podsjetimo da se White malo prešao u proračunu, jer imamo mi tu još vrhunskih boraca koji dolaze sa istoka. Kazushi Sakuraba, Takonori Gomi, Kid Yamamoto, Hayato Sakurai, Caol Uno, Shinya Aoki samo su neki od njih.

2529
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Dana White, MMA, Yushin Okami, UFC Rio
Komentari
# 1 Dana 21.08.2011 - 12:01 man ... je rekao/la:
anderson silva je najveći borac ikada-bori se u ufc-u,okami je najbolji japanski borac ikada-bori se u ufc-u,herb dean je najbolji sudac ikada-85 % borbi odraadio u ufc-u,5 najboljih nokauta u povjesti,sve u ufc-u.dana je homić pun ljubomore
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije