Autor: Admin
Datum objave: 19.06.2012
Komentari:
0,00


DANAS POČINJE EUROPSKO PRVENSTVO U HRVANJU

Europski juniori u Zagrebu

Organizator Prvenstva, Hrvatski hrvački savez je u završnim pripremama za otvaranje Prvenstva.

 

Prve ekipe ovih dana već su stigle u Zagreb, mladi hrvači (uzrast juniora je do 20 godina starosti) iz cijele Europe marljivo treniraju i spremni čekaju početak Prvenstva.

 

Svakog dana natjecanja (od utorka 19.06. do nedjelje 24.06.) na strunjači će svoje umijeće pokazati natjecatelji iz 35 Europskih zemalja.

 

Više o samom Prvenstvu Europe možete pročitati na službeniom stranicama Prvenstva www.wrestlingzagreb2012.com , gdje ćete također moći preko Live WEbcasta uživo pratiti borbe preko Interneta, kao i vidjeti sve rezultate, razne statistike i ostale podatke.

 

 

Organizator Prvenstva, Hrvatski hrvački savez je u završnim pripremama za otvaranje Prvenstva. Čelnici europske i svjetske Federacije koji su stigli u Zagreb vrlo su zadovoljni dosad viđenim, te imaju samo riječi pohvale za dosadašnje velike napore organizatora. Uz pomoć brojnih sponzora ali i uz veliko zalaganje i trud, kako profesionalnih hrvačkih djelatnika, tako i velikog broja hrvačkih entuzijasta i mladih hrvača volontera koji daju sve od sebe kako bi cijelo natjecanje prošlo na najvišem mogućem nivou, sigurni smo da će oko 700 službenih članova delegacija iz 37 europskih zemalja iz Zagreb aponijeti najbolje uspomene.

 

Prve borbe u hrvanju slobodnim načinom za muškarce počinju u utorak 19.06. u 14 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova s prvim znakom suca!

 

Svečana ceremonija otvaranja biti će u 19 sati, nakon čega slijede prve finalne borbe gdje ćemo dobiti prve osvajače medalja.

1959
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije