Autor: mi
Datum objave: 21.10.2019


De La Hoya optužen za seksualni napad

Oscar De La Hoya našao se u novom seks skandalu.

Čelnika Golden Boy Promotionsa na sudu u Los Angelesu tužila je žena s kojom je bio u izvanbračnoj vezi zbog nasnošenja tjelesnih povreda i seksualnog našada.


Žena je tužbu podnijela pod aliasom ‘Jane Doe’ kako bi zaštitila svoj identitet, a tvrdi da se napad dogodio još u studenom 2017.


Ona i De La Hoya su bili u vezi od 2016.


U tužbi navodi da ju je bivši boksač koji je očigledno bio pod utjecajem alkohola ili kemijskih supstanci napao nakon što je odbila njegov zahtjev za ‘seksualnim eksperimentiranjem’.

Kaže da ju je 46-godišnji de La Hoya u jednom trenutku sružio i nasilno gurnuo cijelu šaku u njenu vaginu nakon što mu je ona više puta ponovila da to ne čini.

Izjavila je da je vrištiaa od bolova i vikala na njega dok se on smijao i nudio joj alkohol. Tvrdi da je odbila ponuđeni alkohol i bijesna otišla kući.


Nakon incidenta je osjetila ekstremno oticanje i bolove za što su joj na hitnoj pomoći propisani lijekovi. Zatražila je pomoć psihologa koji je utvrdio da zbog pretrpljenog napada boluje od posttraumatskog stresa.


U tužbi nije navedeno je li se obratila policiji.

Traži odštetu zbog seksualnog napada, nanošenja tjelesnih ozljeda, nasilja prema ženama i namjernog nanošenja duševne boli.


De La Hoya još nije komentirao slučaj.

Čelnik Golden Boya ovog mjeseca je bio tužen i od strane bivšeg zaposlenika zbog nanošenja duševnih boli. Tvrdi da ga je De La Hoya zvao u kasne sate teško opijen da mu pomogne.


Uz to tvrdi da su ga iz Golden Boya prisilili da da otkaz nakon što nije mogao raditi na jednoj priredbi zbog ozljeda zadobivenih u nesreći. Na kraju se pojavio na poslu, ali je svejedno doveden u situaciju da da otkaz.


Olimpijski pobjednik iz 1992. više je puta bio na liječenju zbog ovisnosti o alkoholu i kokainu.

443
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks
Najpopularnije
Najnovije