Autor: mi
Datum objave: 15.08.2018


De La Hoya: Smiješno je koliko su MMA borci slabo plaćeni

Golden Boy Promotions Oscara De La Hoye podnio je Sportskoj komisiji Kalifornije zahtjev za održavanje MMA priredbe 24. studenog.

U glavnom meču večeri eventa u Los Angelesu po treći bi se put trebali boriti bivši UFC-ovi prvaci u poluteškoj kategoriji 43-godišnji Tito Ortiz i 48-godišnji Chuck Liddell


'Iceman' je u obje prethodne borbe slavio nokautom, ali nije se borio od 2010. kad se umirovio nakon tri uzastopno pretrpljena nokauta.


De La Hoya, koji dolazi iz boksa u kojem borci ipak imaju znatno veći udjel u zaradi od UFC-ovih boraca, nada se da će donijeti promjenu u MMA.

"Napravit ćemo da to izgleda veliko, kao i sve što radimo. Radujem se ulasku u svijet MMA-a i pobrinut ću se da ti borci budu dobro kompenzirani. Trenutna struktura plaća u MMA-u je užasna. Pričao sam s puno MMA boraca i smiješno je koliko su malo plaćeni. To je suludo. Muka mi je od toga. Tako da počinjem s Golden Boy MMA-om s razlogom, a sve počinje s Liddellom i Ortizom, da budem korektan, da im platim što zaslužuju" rekao je 45-godišnji De La Hoya za Fight Hub.













Foto: Tom Hogan

1156
Kategorije: MMA
Tagovi: Tito Ortiz, Chuck Liddell
Najpopularnije
Najnovije