Autor: Maroje Ivandić
Datum objave: 21.03.2019


Delija: Ishii i ja smo si rekli da se vidimo u finalu u meču za milijun dolara

Članovi Cro Cop Teama Ante Delija i Satoshi Ishii bit će sudionici Professional Fighters League turnira na kojemu pobjednik osvaja milijun dolara.

Američka promocija pokreće svoju drugu sezonu s formatom natjecanja koji se sastoji od ligaškog dijela, te playoffa u koji prolaze najbolja osmorica iz svake kategorije.

 

Delija (15-3) je službeno najavljen među prvom osmoricom sudionika među kojima su pobjednik prve sezone Brazilac Philippe Lins (14-3), bivši UFC-ov borac Jared Rosholt (17-6), bivši K-1 i Gloryjev borac Ben Edwards (4-0), novo pojačanje iz Rusije, višestruki svjetski prvak u combat sambu i bivši ACB-ov prvak Denis Goltsov, te još trojica Amerikanaca Muhammed Dereese (7-0), Alex Nicholson (13-7) i Kelvin Tiller (10-2).




Očekuje se 12 natjecatelja u teškoj kategoriji, a među njima će biti još jedan član Cro Cop Teama, odnedavno hrvatski državljanin Satoshi Ishii.




To znači da bi se Deliji i Ishiiju, ako sve bude išlo po planu, na putu do finala iz kojeg pobjednik izlazi bogatiji za milijun dolara mogli ukrstiti putevi.

"Razgovarali smo o tome i rekli smo da se vidimo u finalu. Nadamo se da će ako do toga dođe to biti u finalu i rekli smo da do tada o tome nećemo razgovarati'.

"6. lipnja bi mi trebala biti prva borba, a 8. kolovoza druga u ligaškom dijelu. Dok traje turnir ostat ću u Zagrebu i pripremati se kod Cro Copa" izjavio je 28-godišnji Dubrovčanin za Cro Ring.




'Walking Trouble' se nije borio od svibnja 2018. kada je u povratničkom meču u Japanu nakon više od dvije i pol godine pauze pobijedio Brazilca Ricarda Prasela.

"Pauzirao sam zbog ozljede. Prije šest mjeseci sam ozlijedio koljeno, pukli su mi ligamenti. Operirao sam ih i vraćam se. Trenutno sam u fazi treninga. Stalno treniram. Radio sam s Ishiijem na njegovim pripremama za borbu na KSW-u ovog vikenda. Pripremat ćemo se zajedno za PFL. Mirko je počeo ponovno trenirati, tu je Saša Milinković, Joso Matković, doći će Darko Stošić i Tomislav Čikotić koji planira prijeći u MMA. Po onome što sam vidio mislim da će on to brzo pohvatati."

"Vrlo sam uzbuđen. Ovo mi je velika prilika. Svejedno mi je na kojem se kontinentu borim. Svjestan sam da je ovo velika prilika i da moram dati sve od sebe."





Foto: Facebook

1260
Kategorije: MMA, Intervjui, Intervjui
Tagovi: Ante Delija, Professional Fighters League
Najpopularnije
Najnovije