Autor: mi
Datum objave: 12.04.2015


Delija: Nije bilo ništa osobno, Tybura samo ima pojas koji želim

Uspjehom protiv Konstantina Gluhova, Ante Delija (13-2) ostvario je četvrtu pobjedu u nizu.

Trijumf je tim važniji što je ostvaren na velikoj sceni M-1 Challengea u Moskvi protiv iskusnog protivnika.


"Imao sam plan za borbu kojeg sam dogovorio sa svojim trenerom Marom Perakom. Tijekom cijele borbe strogo sam se držao tog plana i nisam dozvolio Gluhovu da njegova snaga u stand upu dođe do izražaja. Nakon završene tri runde može se vidjeti da sam bio odlično pripremljen za meč. Sve je išlo po planu i bez greške. Uspio sam svojim radom i zalaganjem ostvariti još jedan svoj cilj i to je osjećaj koji je neopisiv. "

Njegov timski kolega iz Gladijatora Kristijan Perak u borbi večeri remizirao je s  Valeryjem Myasnikovim.

"Kristijanov protivnik je dobar borac koji se borio na domaćem terenu, no ni to mu nije pomoglo. Nisam zadovoljan odlukom sudaca. Po meni ima pobjednika, pobjednik je Kristijan. Bez obzira na sve ozljede koje su ga pratile tijekom priprema davao je svoj maksimum. To se vidjelo u meču u kojem je publika uživala svih 15 minuta zbog čega je Kristijan bio nagrađen bonusom za borbu večeri. Svaka čast Kristijanu na odličnoj borbi."

Za ovu borbu Delija se pripremao i u zemlji s vrlo jakom MMA scenom - Poljskoj.

"Da, bio sam dva mjeseca na pripremama u Poljskoj. Treninzi su bili odlični. Svaka je promjena dobra i zbog toga ću nastojati sparirati i po drugim kampovima diljem svijeta."

Nakon pobjede nad Gluhovim 24-godišnji Dubrovčanin obratio se M-1 prvaku Marcinu Tyburi koji je bio u gledalištu riječima: ti si sljedeći.

"Ništa osobno. Izazvao sam Tyburu jer on drži pojas kojeg želim. Do kraja godine borit ću se još jednom u M-1. Sigurno ću biti koncentriran na to jer svaka iduća borba vodi me u borbu za pojas. Zahvalio bih se svim sparing partnerima i trenerima iz kluba Gladijator, a posebno hvala Maru Peraku, koji mi je puno pomogao u kutu i na pripremama za meč.


Pozdrav svim čitateljima Cro Ringa."


1576
Kategorije: MMA
Tagovi: Ante Delija
Najpopularnije
Najnovije