Autor: mi
Datum objave: 26.08.2015


Delija: Osjećam da mogu pobijediti Tyburu i postati novi M-1 prvak

U razgovoru za službenu stranicu M-1 Globala hrvatski teškaš Ante Delija (14-2) otkrio je da ima sve potrebno kako bi detronizirao vladara teške kategorije Marcyna Tyburu (12-1).

"Nema nikakvih emocija. Ništa osobno. da je bilo koji drugi borac na Marcinovom mjestu izazvao bih ga. Mislim da se svaki M-1 borac želi boriti za naslov prvaka, pa tako i ja. Sretan sam zbog ove prilike i osjećam da mogu pobijediti" izjavio je Delija.


29-godišnji Poljak u svibnju je doživio prvi poraz u karijeri kada ga je u trećoj rundi zaustavio M-1 prvak u poluteškoj kategoriji Stephan Puetz


"Svi imamo loših trenutaka. Vidio sam njegove slabosti u tom meču, ali loš nastup se može dogoditi svakome. Stephan je iskoristio priliku i pobijedio. U svim svojim prethodnim borbama Marcin je bio odličan i pobjeđivao je najbolje europske borce. Siguran sam da je zaslužio svoje mjesto kao M-1 prvak. Spreman sam za borbu. Motiviran sam. Nije mi važno gdje će se borba održati. jedino mi je bitno da pobijedim u borbi."


"Nikad se prije nisam borio na 5 rundi. Pripremam se kao da će meč trajati pet rundi, ali nadam se da će završiti ranije i da će publika uživati u borbi jer borim se za njih."



Tybura je prošle godine pobijedio Delijinog timskog kolegu Maru Peraka. Borba  će se održati 20. rujna u Ingušetiji umjesto prvotno najavljenog Pekinga. Delija u borbu za naslov ulazi s nizom od pet uzastopnih pobjeda.

Tybura se u međuvremenu za obranu naslova priprema u S4 Fight&Cross Gymu u Varšavi s UFC-ovim teškašem Danielom Omielanczukom i Mariuszom Pudzianowskim.




920
Kategorije: MMA
Tagovi: M-1 Global, Ante Delija,
Najpopularnije
Najnovije