Autor: mi
Datum objave: 30.01.2017


Deskaj, Doždor i Ninčević u Rimu odradili prve mečeve u 2017.

Trojica Pit Bullovih boraca - Fatmir Deskaj, Roko Doždor i Bruno Ninčević sudjelovali su proteklog vikenda na priredbi u Rimu.

"Trojac naših boraca odradio je sinoć prvi nastup našeg kluba u 2017. godini. Rezultatski gledano moglo je biti bolje - jedan neodlučeni mec uz dva poraza, ali kada se uzmu u obzir sve okolnosti možemo biti dosta zadovoljni. 


Prvi je u ring ušao Roko Doždor protiv domaćina Francesca Picce do 63,5 kg. Roko je u toj borbi pokazao više, pogotovo u posljednjoj rundi i odluka sudaca je po mnogima trebala ići u njegovu korist ili barem neodlučeno, ali su domaći suci podijeljenom odlukom presudili u korist Talijana. 


U drugom meču borio se naš Bruno Ninčević u kategoriji poviše svoje - do 81 kg i ostavio odličan dojam. Bruno je pogodio puno vise čistih udaraca pogotovo koljenima, ali se u klinču osjetilo da je domaćin Armin Dukić nesto jači fizički od našeg borca pa su u ovom mecu suci bili realniji i borbu proglasili neriješenom. 


U glavnoj borbi večeri naš Fatmir Deskaj u teskoj kategoriji do 91 kg borio se protiv favoriziranog domacina, odlicnog Mattije Faraonia. Fatmir je odlično otvorio dvoboj i zadao nekoliko vrlo preciznih serija i low kickova, ali je pred kraj runde nažalost Faraoni sjajnim udarcem nogom iz okreta pogodio koljeno naseg borca koje je tek nedavno sanirao. Nakon sto je Fatmir hrabro ipak odlučio nastaviti borbu već nakon iduće razmjene uvidjelo se da nema smisla nastaviti. Nakon prvog pregleda domaćih liječnika čini se da ipak nije obnovljena opasna stara ozljeda, ali tek sutra ce se znati sigurno.


Iduće borbe naše borce očekuju u veljači u Poreču, Čapljini i Karlovcu" objavljeno je na Facebook stranici pit Bulla.


2977
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Pit Bull Split
Najpopularnije
Najnovije