Autor: mi
Datum objave: 26.10.2019


Diaz oslobođen optužbe za doping, meč s Masvidalom ide po planu

Iako je prije samo 24 sata Nate Diaz objavio da je pao na doping testu i da se povlači iz borbe s Jorgeom Masvidalom, USADA je objavila da može nastupiti jer nije napravio antidopinški prekršaj.

Mlađi Diaz tako bi se trebao idućeg vikenda boriti u njujorškom Madison Square Gardenu s Masvidalom za BMF pojas (Baddest Motherfucker) kreiranom posebno za tu priliku.


Diaz je u svojoj objavio rekao do odbacuje ikakve optužbe o dopingu, a UFC je objavio priopćenje u kojem kaže da Diaz nije napravio nikakav prekršaj i da ga ne čeka nikakava kazna.


UFC je obaviješten da je njegov nalaz sadržavao LGD-4033, koji je 'selective androgen receptor modulator' (SARM), odnosno nesteroidni preparat koji omogućava androgene aktivacije u tijelu, te daje rezultate kao steroidi.


USADA je objavila da su za pozitivan rezultat krivi kontaminirani veganski, prirodni multivitamini koje je koristio i da je Diazov uzorak bio ispod dozvoljene granice. 


Nakon što je primio obavijest da je pozitivan na doping testu Diaz je na društvenim mrežama objavio sljedeću poruku:


“Neću moći doći do NYC-a na tjedan borbe idućeg tjedna jer kažu da sam na testu imao povišenu razinu za koju kažu da je mogla doći od kontaminiranih suplemenata. To zovem lažnim optužbama jer ja uzimam samo prirodne suplemente, čak ni ne jedem meso. Stoga, dok UFC, USADA ili bilo tko drugi tko me jebe ne riješi ovo neću se natjecati.”

“Neću igrati njihovu igru i biti tiho i pokušati ovo sakriti kao što su mi sugerirali. Neću dozvoliti da se moje ime oblati kao varalicu kao svi oni šupci koji su šutjeli do iza borbe samo da bi ih platili. Jebeni prevaranti.”

“Jebe mi se za tamo neki novac, on nije iznad mog dostojanstva i ostavštine. Neću surađivati u ovom sranju. Neću šutjeti i čekati da to riješim nakon borbe. To je varanje. Moje borbe - vidimo se kad se vidimo. iskreno tvoj, Najstvarniji, najopakiji jebač u igri."

827
Kategorije: MMA
Tagovi: Nate Diaz
Najpopularnije
Najnovije