Autor: mi
Datum objave: 19.01.2020


Diaz vjeruje da je borba McGregora i Cerronea bila namještena

Conor McGregor vratio se nakon 15 mjeseci u oktogon i za 40 sekundi nokautirao Donalda Cerronea.

Dok neki slave njegov povratak drugi misle da tu ima nešto sumnjivo.

Predsjednik UFC-a Dana White i prije borbe je počeo govoriti da McGregora u slučaju pobjede čeka nova borba za naslov u lakoj kategoriji iako se meč s Cerroneom održava u velteru i on je bez pobjede u lakoj kategoriji od 2016. Možemo pretpostaviti da bi vodstvo UFC-a preferiralo da to bude druga borba s Khabibom Nurmagomedovim.


I zbog toga su se javili glasovi koji su tvrdili da će Cerrone, kao dobar zaposlenik, doći izgubiti. I sam Amerikanac morao se braniti od tih optužbi uoči meča.

“Dovraga, neću mu se klanjati. Toliko se sranja događa, ljudi mi stalno govore da su čuli da sam plaćen da se bacim. Nema dovoljno novca na svijetu da mi netko plati da namjerno izgubim borbu. Ne bih se mogao pogledati u ogledalo kad bi mi netko platio da se bacim. Radije bih se borio besplatno nego uzeo novac da izgubim. To nisam ja. Borit ću se do kraja kao i svaki put” izjavio je tada ‘Kauboj’ za MMA Fighting.

Diaz je borbu prokomentirao na internetu riječima: Ovo sranje je potpuno lažno. Slabo. Vidim da koristiš moje poteze. I zašto si u kućnom ogrtaču?


Diaz se dva puta borio s McGregorom i trenutno su na 1-1.


2472
Kategorije: MMA
Tagovi: Nate Diaz, Donald Cerrone, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije