Autor: mi
Datum objave: 20.01.2019


Dillashaw: Radio sam 12 tjedana da bih došao ovdje i da bi me pokrali u 30 sekundi

TJ Dillashaw ne miri se s porazom od Henryja Cejuda.

Aktualni UFC-ov prvak u bantamu spustio se u muha kategoriju kako bi protiv olimpijskog pobjednika u hrvanju postao prvak u dvije kategorije i tako napravio novi korak prema krajnjem cilju - osvajanju naslova UFC-ovog prvaka u tri težinske kategorije.

No, kad su se vrata oktogona zatvorila taj se san brzo raspršio. Cejudo ga je nokautirao za samo 32 sekunde, a Dillashaw se ne miri s prekidom.

"Razočaran sam što su mi ukrali priliku. Teško sam se naradio za ovo. Toliko sam bolji od ovoga. Bilo bi lijepo da sam imao priliku to i pokazati. Ovo je borba za naslov, prvak protiv prvaka i vi ju tako zaustavite? Hvatam single leg, sudac mi govori da mu nešto pokažem, ja mu govorim da sam dobro. On prestaje udarati jer brani single leg, a sudac zaustavlja borbu. To je smiješno" iznio je svoju verziju događaja Dillashaw.

"To je smiješno. Patetično je da ja znam više od suca. Kao što možete vidjeti malo sam frustriran. Moramo ponoviti ovo sranje. I to u muha kategoriji. Ovo je sranje. Radio sam 12 tjedana da bih došao ovdje i da bi me pokrali u 30 sekundi."


32-godišnji Amerikanac kaže da skidanje kilograma za muha kategoriju nije imalo nikakve veze s njegovom izvedbom.

"U biti sam se osjećao bolje. Nemam izgovor zašto se ovo dogodilo. Iskreno, osjećao sam se odlično. Dobro sam stajao s energijom, očekivao sam vatromet, imao sam taj osjećaj. Ali, dobio sam sranje od karata."


Dillashaw je uspio čestitati Cejudu, ali ne razumije kako se mogao tako veseliti nakon pobjede.

"Kako može biti tako jebeno sretan nakon ovakve pobjede? Očito, nije izgubio svoj pojas, nastavit će hraniti svoju obitelj i plaćati račune. Dobro za njega. Budi sretan, da, ali ja ne bih bio sretan da sam pobijedio na takav način to je sigurno. Ne bih se nazivao dvostrukim prvakom da sam pobijedio na taj način."

"Jebeno sam ogorčen sada. I nadrkan. Dođe mi da zaplačem. Uložio sam toliko toga. Ne znam čovječe, teško je."


"Neusporedivo sam bolji od Henryja Cejuda. Uistinu vjerujem u to, ali na žalost nisam dobio priliku to i pokazati."

S obzirom da muha kategoriji najvjerojatnije slijedi gašenje, Cejudo je predložio da se revanš održi u bantamu i da će on izazvati Dillashawa za njegov pojas.








Foto: Noah K. Murray

743
Kategorije: MMA
Tagovi: T.J. Dillashaw, Henry Cejudo
Najpopularnije
Najnovije