Autor: mi
Datum objave: 27.11.2019


Dillian Whyte protiv Wacha u uvodu u revanš Joshue i Ruiza

Iako njegova situacija s padom na doping testu nije riješena, Dillian Whyte (26-1, 18 KO) vraća se u ring 7. prosinca u Diriyahu.

‘Body Snatcher’ će se u uvodnom dijelu priredbe Joshua vs. Ruiz 2 u saudijskoj Arabiji boriti protiv bivšeg izazivača za naslov Mariusza Wacha (35-5, 19 KO).

Nakon što je u srpnju pobijedio  Oscara Rivasa u borbi za naslov privremenog WBC-ovog prvaka u teškoj kategoriji objavljeno je da je Whyte uoči meča bio pozitivan na steroide, ali da je to zataškano kako bi se borba održala.

To mu je bio drugi pad na doping testu u karijeri. WBC je suspendirao njegov status obveznog izazivača Deontayu Wilderu do rješenja slučaja, a Jamajčanin će se u međuvremenu u ring vratiti u Saudijskoj Arabiji.


Nakon tri uzastopna poraza (Jarrell Miller, Artur Szpilka, Martin Bakole) 39-godišnji Wach je u rujnu i listopadu nokautirao dvojicu slabih gruzijskih boksača.

Uvodni dio priredbe Joshua vs. Ruiz 2 obilovat će teškaškim borbama.

Trostruki amaterski svjetski prvak Magomedrasul Majidov  (1-0, 1 KO) svoj drugi profesionalni meč boksat će protiv bivšeg protivnika Filipa Hrgovića Toma Littlea (10-7, 3 KO) koji je tri zadnje borbe izgubio prekidom (Hrgović, Daniel Dubois, David Price).

Hrgović
se bori s dvostrukim izazivačem za naslov Ericom Molinom, a Alexander Povetkin s Michaelom Hunterom.





702
Kategorije: Boks
Tagovi: Mariusz Wach, Dillian Whyte, Magomedrasul Majidov
Najpopularnije
Najnovije