Autor: Admin
Datum objave: 19.04.2013
Komentari:
0,00


DINO BELOŠEVIĆ U BORBI ZA NASLOV PRVAKA

WAKO PRO

Superteškaš Pit Bulla Dino Belošević, aktualni prvak svijeta po amaterskim pravilima, koji je savršeno zakoračio sa tri uvjerljive pobjede u profesionalne vode, ovu subotu u Parizu imat će meč života.

 

Naime, zahvaljujući odličnoj suradnji Pit Bulla sa promotorima diljem svijeta i dosadašnjoj vrlo uspješnoj Dinovoj karijeri i rezultatima koje je postigao, WAKO PRO svjetska organizacija postavila ga je za mjesto suizazivača u borbi naslov WAKO PRO prvaka.

 

Protivnik mu je fantastični francuski šampion Freddy Kemayo. Dosadašnji prvak, također francuz, Alban Galonnier upraznio je naslov te je potom WAKO PRO odredio Kemaya i Beloševića kao suizazivače za ovu prestižnu titulu koju su dosad osvajali i legendarni borci poput Mike Bernarda, Sam Greca, Musahija....

 

 

 

Dino je jako dobro spreman i sigurno će pružiti svoj maksimum u ovoj borbi zakazanoj u pet trominutnih rundi po K1 pravilima. Vođa puta Hrvatske delegacije je trener Miro Jurac.

 

Važnost ove borbe još je veća kada znamo da od 2010. godine i osvajanja Europskog WAKO PRO naslova Pit Bullovog borca Luke Tomića u Rimu protiv opasnog El Oraphya Hrvatski borci nisu osvojili niti jedan ovaj prestižni naslov. 

2736
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, WAKO
Komentari
# 3 Dana 20.07.2016 - 11:43 anuska ... je rekao/la:
Bravo dinoooo
 
# 2 Dana 20.04.2013 - 12:49 regeton united ... je rekao/la:
A on na dopingu. . .
 
# 1 Dana 19.04.2013 - 12:41 Deša M. ... je rekao/la:
Sretno šampione !
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije