Autor: Admin
Datum objave: 25.11.2013
Komentari:
0,00


DOMINIK ETLINGER BRONČANI NA GOLDEN GRAND PRIXU

Etlinger kroz repesaž došao do medalje

Naši hrvači vratili su se iz Bakua, Azerbejdžana gdje su 20. - 22. studenog nastupili na jakom međunarodnom turniru GP serije Final Golden Grand Prix 2013

 

Na ovom natjecanju isto kao i predhodnih godina pravo nastupa stekli su hrvači koji su na turnirima velikih nagrada Turske i Mađarske održanih na početku ove godine, bili plasirani od 1. do 8.mjesta.

 

Uz plasirane hrvače mogli su nastupiti i osvajači medalja s Prvenstva Svijeta ove godine.

 

Pogledajmo kratak osvrt na nastup naših hrvača:

 

Ivan Lizatović u težinskoj kategoriji do 60 kg (19 hrvača) u osmini finala pobjeđuje Uzbekistanca Elmurata Tasmuradova (aktualnog brončanog sa Svjetskog Prvenstva) 7:6 (3:1) na bodove, da bi u četvrtfinalu izgubio od Rusa Pavela Saleeva 0:5 (0:3).

 

Tonimir Sokol u istoj kategoriji u kvalifikacijama gubi od Turčina Mustafe Saglama na bodove 2:4 (1:3).

 

Dominik Etlinger u težinskoj kategoriji do 66 kg (20 hrvača) u osmini finala pobjeđuje Bjelorusa Mikhaila Simonaua na bodove 6:5 (3:1), u četvrtfinalu gubi od kasnijeg finaliste Azera Vitalya Rahimova na bodove 1:2 (1:3). U repasažu je savladao Ukrajinca Edema Salieva tehničkim tušem 7:1 (4:1), a u borbi za treće mjesto pobjeđuje Gruzijca Revaza Laskhog na bodove 3:0 (3:0), te osvaja brončanu medalju.

 

 

 

Danijel Janečić nastupio je u istoj kategoriji, u kvalifikacijskom kolu izgubio je od Azera Sakita Salilova 1:7 (1:4 dvije akcije za 3 boda ).

 

U težinskoj kategoriji do 84 kg.(18 hrvača) Krešimir Franić u kvalifikacijskom kolu gubi od Rusa Imila Sharafetidinova tehničkim tušem 0:7 (0:4).

 

Siniša Hogač je u težinskoj kategoriji do 96 kg (13 hrvača)  u osmini finala izgubio od Iranca Salehizadeha 1:7 (1:4 dvije akcije za 3 boda).

 

Božo Starčević nije nastupio radi bolesti.

 

Na turniru je sudio međunarodni sudac Zvonko Očić, a reprezentaciju je vodio trener reprezentacije Davor Jakubek.

1550
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije