Autor: Admin
Datum objave: 20.10.2011
Komentari:
5,00


DON CLOVIS POKAZAO ZANIMANJE ZA HRVATSKE BORCE

Stipe Bekavac i Mladen Kujundžić

Veliko zanimanje za hrvatske borce pokazao je poznati menadžer Don Clovis, koji ih je uvrstio na svoje službene web stranice...

 

Nedavno je najavljeno da jedan od najpoznatijih menadžera u svijetu borilačkih sportova Don Clovis otvara svoju podružnicu koja će pratiti borce s područja Balkana. Da neće sve ostati samo na najavama potvrđeno je ovog tjedna kada su objavljena i prva imena koja će biti zastupana s njegove strane.

 

Dva bosansko-hercegovačka borca Adis Dadović i Denis Marjanović potpisali su ugovor s Don Clovisom o zastupanju, a na svojim službenim stranicama pod svoje borce naveo je i dva borca Opatija Fight Cluba – Stipu Bekavca i Mladena Kujundžića.

 

Njih dvoje još uvijek nisu potpisali ugovore s Don Clovisom, zasad ni nije sigurno hoće li to biti učinjeno s obzirom da obojica imaju višegodišnje ugovore o zastupanju potpisane sa svojim klubom, no nedvojbeno je kako će određeni oblik suradnje biti ostvaren.

 

Konkretni rezultati suradnje boraca s Don Clovisom već su stigli s obzirom da se Dadović trenutno priprema u Sloveniji za skorašnji meč, no još uvijek nije objavljeno kada i s kime se bori.

2442
Kategorije: MMA, Kick & Thai Boxing, Zanimljivosti
Tagovi: Mladen Kujundžić, MMA, Kickboxing, Stipe Bekavac, OFC, Don Clovis
Komentari
# 2 Dana 20.10.2011 - 14:07 ULTIMATE FIGHT ... je rekao/la:
Vidimo se 19.11 na K-1 Event u München,u.Prenosi SAT.1 Live
 
# 1 Dana 20.10.2011 - 13:24 Free-Fight ... je rekao/la:
STA JE SA MLADENOM BRESTOVCOM
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije