Autor: mi
Datum objave: 16.01.2015


Don King: Teška kategorija je do sada bila prvenstvo Njemačke

Mnoga poznata lica iz svijeta boksa uključena su u meč za naslov WBC-ova prvaka u teškoj kategoriji.

Promotor Bermanea Stivernea, Don King vrlo je zadovoljan činjenicom da se borba održava u Americi.

"Činjenica je da naslov u teškoj kategoriji nije bio svjetski naslov. To je bilo prvenstvo njemačke."

"Sada, svjetski naslov se vratio ovamo s Bermaneom Stiverneom i sjajno je što ga možemo predstaviti u boksačkoj prijestolnici svijeta Las Vegasu."

"Deontay je sjajan borac sa savršenim omjerom od 32 meča i 32 nokauta. Bermane ima 21 nokaut i bit će to sjajna borba. Želimo da fanovi znaju da vraćamo boks ljudima. to je ono što je bitno. Entuzijazam i strast promocije tjera ljude da pitaju : kad je sljedeća? To radimo ovdje."


"Trenutni Mike Tyson, Bermane Stiverne brani naslov u MGM Grandu. Ako pobijedi vratit ćemo Tysona iz mirovine da se bori s njim."

Bernard Hopkins kao partner Golden Boy Promotionsa bio je uz Wildera na sučeljavanju.

"Ponosan sam što je Don King bio dijelom moje povijesti. Ono što stalno čujem je: je li boks u dobroj poziciji. Mislim da je sve veći dolazak poslovnih ljudi koji rade najbolje mečeve dobra stvar. Don King je stvorio preduvjete za to."

"Ovdje sam u Las Vegasu na moj 50. rođendan. Dijelim ga s Donom Kingom i svima vama u ovom sportu kojeg tako strastveno volim. Ovaj sport mi je pružio drugu priliku u životu. Pozivam sve u ovom sportu da pruže prave stvari ljudima koji kupuju naš proizvod."


732
Kategorije: Boks
Tagovi: Don King
Najpopularnije
Najnovije