Autor: mi
Datum objave: 07.03.2016


Dos Anjos: Conor je tvrdio da je Bog i Bog je učinio sve savršenim

Rafael Dos Anjos gostovao je na MMA Houru.

Prvak u lakoj kategoriji trebao se boriti s Conorom McGregorom, no zlijedio se i morao je otkazati borbu. Zamijenio ga je Nate Diaz i stražnjim gušenjem svladao Irca. Brazilac je ovako prokomentirao borbu.


"Da vam kažem iskreno, mislio sam da će Conor pobijediti. Mnogi su se nudili za borbu s njim: Anthony Pettis, Donald Cerrone, momci u formi, momci u treningu. On je izabrao Natea Diaza koji sigurno nije trenirao. I Diaz je rekao da jedva da je jednom sparirao za tu borbu. I on ga je prisilio na predaju. Izabrao je po svom mišljenju najslabijeg protivnika i zato sam mislio da će pobijediti."

"Ali, Nate je čvrst. Borio sam se s njim. Stvarno je tip kojeg je teško završiti, srčan je i drugačiji je od Conora. Conor nije pokazao veliko srce. On je lav kada on udara nekoga, ali kada njega udaraju postaje maca. Mačkica."


"Ja ne marim za tuđe poraze. Mislim da je znak gubitničkog mentaliteta kada ste sretni jer je netko izgubio. Ne volim tako razmišljati zato jer i ja ulazim u oktagon. Ne želim biti u toj poziciji. Ne bih volio da netko navija da ja izgubim. Ali, mislim da svatko dobije što zaslužuje. Conor je dobio što je zaslužio jer Bog sve čini savršenim. Conor je tvrdio da je Bog i Bog je učinio sve savršenim. Bog je pokazao i njemu i svijetu tko je zaista."


McGregor je poslije borbe odao priznanje Diazu, ali je preko društvenih mreža nazvao Josea Alda i Dos Anjosa pičkicama.

"Ovaj tip je za sve što je pričao platio u oktogonu. Razotkriven je i sve što je pričao se pokazalo nakon što su se zatvorila vrata oktagona. Svi su vidjeli istinu. Čak je i Holly Holm radije zaspala nego tapkala. On je tapkao. Brate, kako tapkaš na gušenje na vratu? Odi spavati. Budi čovjek. Holly Holm je pokazala veće srce od njega."


"Mnogi kažu: A, Conor se podigao dvije kategorije. Nije. Nate Diaz je borac do 70 kilograma. I McGregor to govori: Podigao sam se dvije kategorije. Ne, nije se borio s Robbiejem Lawlerom ili Johnyjem Hendricksom. Borio se s Nateom Diazom koji je u lakoj kategoriji... Jednostavno mislim da se Conor ne zaslužuje boriti za pojas kategorije do 70 kilograma. Upravo ga je razbio 5. s ljestvice."

Irac će se najvjerojatnije vratiti u perolaku kategoriju, a RDA smatra da u njoj još uvijek ima dovoljno izazivača.


"Frankie Edgar bi ga ubio. To je druga razina. Mislim da mu se protiv Alda posrećilo. Pogodio ga je. Osim njega, s kim se još borio? Borio se s Chadom Mendesom koji je deset dana ranije pristao na meč. Chad Mendes je ostao bez snage, ali ga je i on namučio. Sve je to čovječe priča. Sve je to napuhavanje."

1219
Kategorije: MMA
Tagovi: Rafael Dos Anjos, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije