Autor: mi
Datum objave: 30.06.2019


Dos Santos: Na neki sam način poklonio pobjedu Ngannou

Junior Dos Santos postao je treća žrtva na povratničkom putu Francisa Ngannoua.

Nakon dva uzastopna poraza 32-godišnji kamerunski nokauter ekspresno je pobijedio Curtisa Blaydesa za 45, Caina Velasqueza za 26 i Dos Santosa za 71 sekundu.


Brazilac je kažnjen nakon što je neoprezno zamahnuo prema 'Predatoru' i time se gotovo nepovratno udaljio od planirane borbe za naslov, kao i planiranog izazova Deontayu Wilderu.


Bivši prvak misli da si je za poraz u velikoj mjeri kriv sam.

"Da sam malo pažljivije slijedio strategiju mislim da bih prošao vrlo dobro. Osjećao sam se dobro. Moje šake su pogađale. Moji udarci nogom su pogađali. Osjećao sam se dobro. Ali greška je bila... zašto desni overhand? Trebao sam se držati plana i bacati direkte. Možda bi prednji i zadnji direkt bili bolja opcija. Kada vidite priliku krenete pregladno na nju. Nekada zbog toga platite visoku cijenu" izjavio je 35-godišnji Brazilac na press konferenciji nakon priredbe u Minneapolisu.


"Ne želim umanjivati njegove zasluge, ali na neki sam mu način poklonio pobjedu. Zašto baciti desni overhand i približiti mu se? Dati priliku da odgovori. To je ono što on radi. Svaki put kad ga promašite on ima spreman odgovor. To je bila velika pogreška. Napravio sam ju i u meču s Derrckom Lewisom, ali sam se tada uspio vratiti. Ovog puta nisam uspio."


"Nisam planirao izgubiti, tako da ne znam što slijedi. Imao sam puno planova u različitim smjerovima. Tako je teško probiti se u ovom sportu. Ponekad odjednom sve ispred vas nestane. Ja sam pozitivan tip i spreman sam početi ponovno. Znam kako to učiniti. Ja sam napravljen od istine i ja sam istina. Znam kako to napraviti ponovno i ponovno ću to i napraviti. Čestitam mu."


"Lijek za ranu koju izaziva poraz je nova borba. Želim se opet boriti čim to budem mogao. Idem kući, razmislit ću o svemu i vratiti se poslu. Vjerujem da ja pripadam ovom borilačkom svijetu."



Foto: MMA Junkie

1024
Kategorije: MMA
Tagovi: Junior Dos Santos, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije