Autor: mi
Datum objave: 22.02.2017


Dos Santos: Werdum je potpuno izgubljen. Odbio je novac za borbu sa mnom, a želi me prebiti u dvorani

Junior Dos Santos 13. svibnja u Dallasu izazvat će Stipu Miočića za UFC-ov naslov u teškoj kategoriji.

Tom meču nadao se još jedan bivši prvak Fabricio Werdum. No, 'Vai Cavalo' na kraju će se boriti s Benom Rothwellom nakon što je odbio ponuđeni revanš s Dos Santosom. Nakon svega toga Werdum je javno preko facebooka izazvao sunarodnjaka na borbu iza zatvorenih vrata u dvorani.

"Vrlo sam zbunjen cijelom ovom situacijom zato jer sam mislio da će se željeti boriti protiv mene, ali ne znam više. Ne mislim da želi. Teško je reći, ali taj tip radi neke lude stvari. Mislim da ako želite privući pažnju ljudi morate učiniti nešto značajno, ne samo govoriti nešto, a kada dođe vrijeme da to i dokažete povlačite se. To je čudno" rekao je 'Cigano' Arielu helwaniju na MMA Houru.

"Treći put je odbio ponuđenu borbi sa mnom. Ne mogu to shvatiti. Ne mogu shvatiti zašto govori toliko ružnih stvari. Najgore je što nakon svih tih ludosti još govori da će me doći izmlatiti u moju dvoranu. Što? Što taj tip priča? Upravo je odbio novac za borbu sa mnom u pravoj borbi, profesionalnoj borbi, a sada se želi boriti besplatno? Što se događa s tim tipom? Ništa ne razumijem. Mislim da je zbunjen, potpuno je izgubljen u svemu što govori. Ali, mislim da se sada događaju ispravne stvari."

"Ako ne znate, kad sam se ja borio s Benom Rothwellom, Werdum je u Brazilu govorio da ne zaslužujem borbu za naslov nakon pobjede protiv Rothwella. Govorio je: Tko je Ben Rothwell? Taj tip nema ime i tehnika mu je očajna. To je govorio u Brazilu. E pa sada se on bori s Rothwellom i ako pobijedi želi se boriti za naslov, znači takva su pravila samo za mene, ali ne i za njega."


Werdum je izjavio da misli da će Miočić pobijediti Dos Santosa sudačkom odlukom, ali da bi više volio uzeti pojas i revanširati se sunarodnjaku.


"Pojas je moj cilj. Imao bi bolji okus da ga uzmem od Cigana. Pričao je puno, puno sranja prije moje borbe s Cainom Velasquezom. Bilo je čudno."


Werdum je dodao i da bi se rado borio za naslov s JDS-om ako ponovno postane prvak, no Dos Santos ne dijeli taj stav.


"Protiv Werduma? Zašto? Zašto bih se borio protiv tog tipa? Tri puta je odbio borbu sa mnom. Više se ne želim boriti s njim. On neće ništa doprinjeti mojoj karijeri" rekao je Dos Santos koji je nokautirao Werduma u UFC debiju 2008. godine.


Werdum je izjavio da se Dos Santos promijenio i počeo omalovažavati protivnike po uzoru na Conora McGregora.

"On želi biti brazilski Conor McGregor, a on to nije. Stari Cigano je bio bolji, nije vrijeđao i bio je cool tip. Ne poznajem ga dobro, ali mislim da ovih dana priča puno sranja."


JDS je odgovorio: 2Ja da pokušavam biti poput Conora McGregora? Moj Bože. Conor je vrlo talentiran momak, ali ne pokušavam biti Conor, ja sam junior Dos Santos, ne moram biti Conor McGregor. Ja sam prava stvar u teškoj kategoriji i to mi je više nego dovoljno."


1751
Kategorije: MMA
Tagovi: Junior Dos Santos, Fabricio Werdum
Najpopularnije
Najnovije