Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


DREAM: Alvarez, Uno i Kawajiri prva trojka polufinala

Pred više od 20 000 gledatelja danas je održan treći event DREAM-a gdje su 6 boraca pokušala izboriti prolaz u polufinale Lightweight Grand Prix-a, a održane su još i zaostale borbe Middleweight GP kao i tri prestige borbe. Lightweight GP četvtfinale nam je donio borbe Caola Unoa i Mitsuhira Ishide, Eddieja Alvareza i Joachima Hansena i borbu Tatsuya Kawajirija sa Luizom Firminom. Najzanimljija borba svakako je bila borba Caola Unoa i Mitsuhiroa Ishide gdje su obojica boraca dala sve od sebe, ali je ipak Caol Uno iskoristio priliku i natjerao Ishidu da tapka nakon 1:39 s polugom na vratu. "Borba je bila baš zanimljiva, drago mi je da sam pobjedio. Trenutno je borac koji dolazi i uzdiže se, zbog toga sam prihvatio borbu. Moje mišljenje je nepromjenjeno, bio je agresivan i intezivan baš kako sam očekivao.“ – izjavio je Uno nakon borbe.

Alvarez VS. Hansen

Druge dvije borbe su završile sudačkom odlukom. Eddie Alvarez je ostvario pobjedu od 3:0 nad Joachimom Hansenom a Tatsuya Kawajiri je također slavio protiv Luiza Firmina s istim rezultatom. Poslije borbe s Firminom Kawajiri je izazvao Caola Unoa iz razloga što je Uno pobjedio njegovog timskog kolegu Mitsuhiroa Ishidu. Stvari se zahutavaju prije polufinala a svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će se odvijati.

Kawajiri VS. Firmino

U ostalim borbama treba spomenuti rezervnu borbu Middleweight Grand Prix-a Nizozemca Melvin Manhoef koji je nakon 4 minute prve runde nokautom prekinuo borbu sa Kimom Dae Wonom.

REZULTATI:

Caol Uno VS. Mitsuhiro Ishida - rear-naked choke R 2, 1:39
Eddie Alvarez VS. Joachim Hansen - odluka 3-0
Tatsuya Kawajiri VS. Luiz “Buscape” Firmino - odluka 3-0

Nick Diaz VS. Katsuya Inoue - TKO (towel thrown) R 1 6:47
Daisuke Nakamura VS. Jung Bukyung R 2 1:15
Takeshi Yamazaki VS. Shoji Maruyama - odluka 3-0

Melvin Manhoef VS. Kim Dae Won - TKO R 1 4:08
Jason Miller VS. Katsuyori Shibata - TKO R 1 6:07

1337
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije